Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

NailShop Link Blog

KvinnaJenny Andersson

Vägen mot målet!

Mot toppform & jag har bestämt mig!

Semesterformen ;) Check!!!

AddthisDel   FeedRSS feed  

Ja ha, då var denna semestern avklard om ett par dagar. Som jag hade fasat för denna period på fem veckor som skulle bestå av alla olika sort frestelser. Ny bakta bullar, kakor all mat som ständigt lagas och ska ätas mycket mycket av. Och till det ska det drickas lite vin och lite öl och en drink ovanpå det! Och kanske en glass, för det är ju faktiskt semester!!!! Eller hur?


Jag kan säga att jag bestämde mig redan innan att jag jäklar inte skulle lägga på mig en gram. Inte ett enda. Jag har gymmat, och promenixat, tagit lååååånga löparturer. Och njutit av att vara ledig och att ha kunnat göra detta närsom helst. Jag har unnat mig LAGOM med godsaker och inte släppt lös jävulen själv som alla föregående år.


Jag har inte gått upp ett gram ;) Jag mår toppen, både i kroppen och knoppen!


Jag satte pb på milen på 58,21 och har efter det även börjat springa lite längre distanser sakta men säkert. Skynda långsamt för att undvika onda knä och benhinnor. Jag siktar på Göteborgsvarvet nästa år. Och ska även försöka att springa tjejmilen i sep.


Nu börjar allvaret på måndag. Då ska träningen trappas upp ytterligare i gymmet. Mer fokus på de olika muskelgrupperna med 4 delat schema och det ska bli så roligt att byta schema lite. Samtidigt ska cardion ökas för att jag ska tappa lite av kroppsfettet för att få fram lite mer linjer.


Ahhh.. Gött, vad nöjd jag är med detta året! Nu ska jag ladda inför ett möjligt pb på milen i kväll!


See ya...

 
Written 723 weeks ago