Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

NailShop Link Blog

KvinnaJenny Andersson

Vägen mot målet!

Mot toppform & jag har bestämt mig!

Motivation på topp!

AddthisDel   FeedRSS feed  

Jag mår riktigt bra just nu. Motivationen är på topp. Har varit ute en långrunda med Sally i skogen i dag, och höst vädret är underbart. Jag älskar färgerna som finns ute nu. Plockat sjuuuukt mycket tratt kantareller. Hur nyttiga är dessa igentligen? Jag funderade på det i går när jag gjorde en kyckling och tratt kantarell paj. Den var så god så det var inte klokt. Med massor av sallad till.


Jag känner mig väldigt stabil i min träning just nu. Jag har accepterat att jag inte kan springa några långrundor, och i stället nöjt mig med mina promenader och mina korta rundor. Formen i vinter och till våren får avgöra om jag väljer att ställa upp i Göteborgsvarvet eller inte. Det få ge sig helt enkelt.


Jag står kvar på samma vikt och känner att jag ha börjat få tillbaka kraften i kroppen efter viktnedgången. Nu är det stopp!! Inte gå ner mer i vikt nu utan fokusera på att utvecklas i stället. Vilket passar ganska bra med låg intensiv cardio i stället. Så det blir ju bra. Målet fram till nyår blir att byta ut 4% kroppsfett mot muskelmassa. Då är jag sååå supernöjd. Måste ju ha mål framåt...


Ligger för tillfället på 19% så 15% ska vi kämpa för nu. Så utan att tappa vikt alltså... Men jag kommer att lyckas med det hoppas jag, det har gått så bra hittills.


Nu blir det lite pluggande, och i morgon ska bröst tränas.. kanske armar också om energin räcker. Dubbla portioner gröt i morgon bitti alltså :)


Ha det gott!

 
Written 709 weeks ago
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 709 weeks ago

Vidstige

Njut av att du har motivation just nu och skapa nya mål.