Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

NailShop Link Blog

KvinnaJenny Andersson

Vägen mot målet!

Mot toppform & jag har bestämt mig!

Knäna läker..

AddthisDel   FeedRSS feed  

Ja, det känns bättre och bättre i knäna nu. Köpte för ett par dagar sedan knäskydden "Back on Track" och de är gudomliga. Jag har smörjt med liniment och voltaren och vilat så klart. Och det känns bättre och bättre för varje dag. Tack gode gud för det.


Frågan är när man kan ge sig ut i spåret igen..?


Fick ju som plåster på såren hem mina nya löpar dojor som jag i går fick GÅ en promenix i.



Otroligt skönt nu när man har hunden, man ger sig automatiskt ut efter middagen på kvällen. Bonus träning för min del, som ändå är klar igentligen!


Jag ska börja försiktigt att bygga upp distanserna i fortsättningen och inte ta mig vatten över huvudet.. Man lär av sina misstag va?


Nu ska man åka tillbaka till jobbet och jobba ett par timmar till. I morse blev det en super härligt pass för Axlarna.. (favorit)



ha det gott!!


 

 

Attached images

B2d7a8aa7ae0a8c21fa5c2edf7470ac7
 
Written 719 weeks ago
35388 719 weeks ago

Marcus74

kalassnygga dojor! De där kommer att ge mkt löparglädje för dig. Boka massagetid för knäna så ska du se att du snabbt blir bra! I 95% av fallen så är det vanlig överansträngning, vilket man lätt får ordning på med hjälp av massage. Ofta är det lårmusklerna som är stela. Det kan låta märkligt, men funkar inte lårmusklerna bra så får man ont i knäna.
61534 719 weeks ago

NailShop

Tack, super snygga och super sköna! Love it! Ja jag tror också att det är en överansträngning. Ska se i helgen om det känns bra ska jag ta en liten tur! Ska fråga massören om lårmuskeln, har jag inte direkt tänkt på!