Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

NailShop Link Blog

KvinnaJenny Andersson

Vägen mot målet!

Mot toppform & jag har bestämt mig!

Helgen summerad..

AddthisDel   FeedRSS feed  

Då är denna helgen avklarad! Med allt vad det innebär.


Har känt mig risig hela veckan men blev aldrig riktigt sjuk. Lite halsont och trött men det känns som om det börjar att gå om. Jag började fundera lite och kom fram till att det var ruskigt länge sedan jag var sjuk. Peppar peppar.... det känns otroligt skönt att alla sunda vanor man har lagt på sig under de sista åren börjar att visa sig även genom ökad motståndskraft.


I går var vi på kalas och fick rikigt god middag av Macke och Birgitta. Mycket trevligt, min man blev dock något överförfriskad så vi blev inte toksent heller! Skönt med tanke på att vi hade Sally med oss, och Victor började att bli trött vid elva tiden.


Och min total förstörda nattsömn fortsatte även i natt. Sally ( min valp ) är fullkomligt makalös på att vilja gå ut på nätterna. Hopplöst. Varenda jäkla natt. Sömnen är ju så otroligt viktig för mig, och jag är nu livrädd att detta ska påverka mina tränings resultat negativt.. :(   hoppas inte, jag stryper hunden då!! :)


I dag var det underbart på morgonen då jag vaknade, så jag och Lotta var ute på en tidig morgon promenix på runt milen strax efter kl nio. Så skönt och så trevligt sällskap! Har sedan pluggat en hel del, lagat mat och fixat och donat. Ikväll var vi ute och försökte träna på att springa tillsammans jag och Sally. Victor var med och cyklade jämte och det gick jättebra i dag. Sally var grymt duktig, och vi joggade lätt i 20min ca. obs, jag orkar mer ;) men inte lilla Sally.. ha ha  Vi kommer att bli ett bra team, bara hon får växa till sig. Men jag tänkte att bättre att börja redan nu men små korta rundor med jogg. Förhoppningsvis blir hon lika glad för det som jag.


Det passar bra nu eftersom mina knä håller på att vila sig i form så att säga. Så korta så rundor blir bra för stackars mig också. :)


Nu kommer min man snart hem med en ris kebab från feralli, och det ska bli såååå gott, för det var riktigt länge sedan!



Ha det gott!!

 
Written 713 weeks ago
32638 713 weeks ago

lenamarie

Kul med valpen, jag har en goldenkille på 5 månader och vi har en gräsväg som är ca 1km lång, där går han lös och jag joggar. Så springer han ikapp mig och sen traskar han iväg en sväng och sen kommer han igen. Det är lite roligt och det brukar ta runt 20-25 min. En riktig mysig stund!