Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

NailShop Link Blog

KvinnaJenny Andersson

Vägen mot målet!

Mot toppform & jag har bestämt mig!

Gooood Morgon med morgon promenix!

AddthisDel   FeedRSS feed  

I dag efter jag lämnat min lilla kille i skolan (stora kille) så gick jag en underbar morgon promenix på 60min. Det har varit otroligt skönt väder här i Blekinge under hela denna dagen.


Ska efter Sveriges Biggest Loser gå en runda med hunden också, så hon får sitt innan kvällen är slut. Man kan ju inte låta bli att bli sjukt peppad och ispirerad av detta program. Tycker iofs att det amerikanska är bättre, då deltagarna där är NÅGOT mer motiverade. Jag kan nästa sitta här och reta upp mig lite att en del har en så jäkla taskig inställning. De har ju för sjutton sökt dit själva dessutom. " Jag hatar att gå tråkiga promenader ute" OK.. nej men lycka till DÅ!!


Ahhhh... så lugn och fin apelsin. Jag tycker om att gå ute, inne var tusan som helst bara jag får röra på mig. Dessutom hade jag kunnat ge min högra arm för 2 super duktiga tränare vid min sida dag och natt.. eller... nja kanske inte min arm..


Men äh.. ja ni förstår vad jag menar!


I morgon blir det morgonpromenix och gymmet på eftermiddagen!!


 

 
Written 710 weeks ago
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 710 weeks ago

Vidstige

Men är det inte just det BL handlar om - att feta människor har tappat all motivation, att de inte "orkar" göra något åt det. Det är ju just den motivationen (och viktnedgången) som BL ska ge dem.
61534 710 weeks ago

NailShop

Konceptet för programmet är bra! Sen håller jag med Heartfire om att de får det så otroligt bra förspänt. Och det ska de ju ha, de behöver förändra precis hela sin livsstil och jag hoppas verkligen att de lyckas att ta till sig allt Mårten och Tanja har att erbjuda.