Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
69917
  • Sider

  • No pages

ladylake Link Blog

KvinnaJessica Cederlöf, 53År, Vena, Sverige

Ett aktivt val

VAB...

AddthisDel   FeedRSS feed  

Vab dag idag...Min älskade lillla pluttlutta har feber. Går här inne och ser ut på ett väder som i alla fall jag inte har beställt. Blir att klä på sig ikväll när man ska ut!!


Har funderat lite över mål.. ett mål som jag har att träna för är ju faktiskt min vandring mellan Abisko och Nikkaloukta i sommar. Bära 20 kg packning i 11-12 mil och ligga ute en vecka på fjället kräver ju lite förberedelser och inte minst en god kondition om man ska få ut något av det. Längtar dit och hoppas på lika gott väder som vi hade förra året när vi var uppe på keb. I helgen vankas det mässa i Bodafors och jag behöver en bra säck. Jag är ju rätt kort så jag behöver experttips på säckar som passar oss "småväxta" :-))


Hörde på radioreklamen om tjejvättern... blev lite sugen att ge mig på den. Ska kolla av lite kring arrangemanget för jag vet verkligen inget om det.


Ville bara tillägga hur nära ett psykbryt jag var nu i helgen när jag ställde mig på en våg och konstaterade att den hånleende fortfarande visade 60 kg waf????? Jag vet att jag omvandlat en del fett till muskler och att muskler väger mer än fett, men det var psykiskt knäckande....

 
Written 738 weeks ago
35388 738 weeks ago

Marcus74

Du är inte alls ute i sista minuten för vättern. Om det var 3 veckor kvar så är det en sak, men nu är det iaf nästan 2 månader dit. Ligger du i nu med cykelträningen så är det fortfarande inte för sent att skaffa en bra grund att stå på inför Vätern. Många förstagångsåkare börjar sin cykelträning nu inför Vättern. Säkert så har du ngn slags allmän grundkondition sedan tidigare. Det här fixar du. Om du vill så kan du!
69917 738 weeks ago

ladylake

Tack för peppningen! Ska anmäla mig direkt :-))
35388 738 weeks ago

Marcus74

Bra! Nu har du ett perfekt träningsmål som kommer att göra att du kommer att motivera dig för att cykla tillräckligt mkt inför tävlingen! Jag anmäler mig alltid till tävlingar just för att ha dessa morötter. Det kommer säkerligen att bli en härlig upplevelse! När du kommer i mål kommer du att känna dig som världens lyckligaste människa och du kommer att vara stolt över dig själv att du har gjort ngt stort! Minnena från en sådan upplevelse tar du med dig i bagaget och kommer att göra att du kommer att bli ännu mer träningssugen efter Vätternrundan!