Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
69917
  • Sider

  • No pages

ladylake Link Blog

KvinnaJessica Cederlöf, 53År, Vena, Sverige

Ett aktivt val

Lunch

AddthisDel   FeedRSS feed  

Lunch...nerräkning och ganska folktomt börjar det bli här nu. Bara en vecka kvar, sen går jag oxå:-))


Var hos läkaren i fredags, inga knussligheter. Han fixade en remiss diekrt till röntgen (denna vecka) "ring till mig efter ca tre dagar efter röntgen så får vi se hur det ser ut. Behöver du smärtlindring?" Snacka om skillnad på privatvården! Med risk för att få mkt skit men observera, jag utgår från det stället där jag kommer från med dom erfarenheter JAG har av den sk vårdcentral som ligger här, för det är katastrof men det ska jag inte gå in på nu.


Ligger lågt med träningen just nu till jag får svaren på röntrgen. De ska kolla brösttygg, ländrygg och bäckenet. Jag har ju inte så ont när jag går så min resa ska nog klara sig men jag skulle absolut ta med mig mina tabletter sa min läkare.


Läste Heartfires blogg om träningen efter 30... Jag håller med i alla högsta grad, man kan bli lika vältränad som en 16 åring men det tar en h-vetes så mkt längre tid. Och kroppen har på något sätt så lätt att falla tillbaka till ruta ett igen efter ett uppehåll. Min kropp verkar mutera till något annat väsen på en dryg vecka känns det som just nu, så hur skulle det bli med ett riktigt långt uppehåll?


Åter till årorna...återkommer senare

 
Written 727 weeks ago
31850 727 weeks ago

proppan2

Ganska folktomt här också... Själv jobbar jag denna vecka och nästa, men sen så... :-) Känns helt OK iaf.

Jag tror att det är rätt stor skillnad på privatvård och landsting faktiskt. De har ju ganska olika "intressen" eller hur jag ska säga. Jobbar själv inom landsting i vanliga fall, men är tjänstledig nu och vikar på annat jobb.

Hoppas iaf att du får hjälp ordentligt nu, men det låter ju så. Du får rapportera sen när du vet mer.