Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

FlickanK Link Blog

KvinnaIda K, 35År

FlickanK's Blog

AddthisDel   FeedRSS feed

Side: Første | Forrige | 1 · 2 · 3 · 4 · 5 | Næste | Sidste

Nytt treningssenter -Sandaker

2008-09-25 15:45   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 kommentar   Images 0 Images Small_addthisDel

Hejhej!


Träning fortsätter och det känns som om den går i rätt riktning. Har väl inte tränat så mycket som man skulle önska men då jag inte varit tillräckligt motiverad så har det inte varit lönt att åka iväg. Sen så har jag varit hemma på en kortare week-end visit och då fanns inte så mycket tid för träning. Men ett pass blev det i alla fall på gamla hederliga friskis och svettis i Sundsvall.


Tillbaka i Oslo gick vi raka vägen till ett nytt gym som ligger bara en kilometer ifrån där vi bor. Så vi skrev in oss där och slutar alltså på friskis och svettis möllerparken. Det var nog lite mindre än F&S men dom har tyngre hantlar vilket är till Krilles fördel. På frikis har dom bara up till 25 vilket är på tok för lite.


Dessutom är det som sagt närmare så nu kommer vi gå istället för att ta bilen vilket är mycket smidigare och billigare då vi slipper betala 40NOK i parkering varje gång. Promenaden blir dessutom en lagom uppvärming som det annars är så lätt att slarva med.


Vad ska man mer säga om det nya gymet. Det verkar inte vara något "tjejställe" direkt. Men det gör mig inget. Dom har mest friviktsmaskiner vilket är ganska nice. Sen så har dom lufttrycksmaskiner som jag gillar desto mindre. Men dom har mina två favoriter -dom man sitter i och tränar insidan lår respektive utsidan samt rumpan. Me like! Det har jag saknat på friskis. Fast "pinkande hunden" fungerar ju också.


Igår när vi körde vårt invigningspass där så tränade vi vid halv åtta på kvällen och det var inte alls särskilt mycket folk så det är nice. Så man slipper trängas. Då körde jag igenom ben. Det gick svinbra fast inatt har jag vaknat av att jag haft så himla ont i mitt problemknä. Jag kände av det igår under benpress övningen. Men jag körde med lätta vikter.


Det är kul i alla fall att ha börjat där. Jag var lite omotiverad och funderade på att skita i träningen men nu tror jag den börjar komma tillbaka, motivationen alltså. Ikväll är det dags för biceps och triceps att få sig en omgång. Hoppas det kommer gå bra. Spännande att se vad Krille har gjort upp för något schema för oss.


Ha det bra!

 

Ingen aning vad det är i drinkarna, men det ska väl va bra!?

2008-09-16 13:14   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Hejhej!

Tänkte att det var dags att skriva någonting här också.

I helgen fyllde Krille år så vi bokade hotell i Göteborg och åkte dit lördag till söndag. Det var rent spontant, bestämde oss för det på fredagkväll. Så kikade vi upp hotell på internet och hittade Riverton hotell med romantikpaket. Vilket innebar mousserande vin på rummet, tillgång till relax avdelningen sam trerättersmiddag med fördrink på tolfte våningen med utsikt lver hamninloppet. Det var mysigt även om inte allt blev som man hade förväntat sig. Men hotellet var fräsch, personalen jättebra och maten var utmärkt!

På söndagen passade vi på och åkte till Lerum för att hälsa på min pappa som var hos sin tjej. Så vi blev bjudna på go mat där också. Det var kul att träffa pappa igen. Det var 2.5 veckor sedan jag flyttade ifrån honom då. Imorgon har det gått tre veckor sedan jag packde bilen och begav mig till Oslo.

På torsdagnatt tar vi tåget mot Sundsvall för att göra en kortvisit där hemma. Brorsan fyller 18 vilket är värt att fira. Förhoppningsvis har jag inte fått något jobb vid det laget så att vi kan stanna till på tisdagen eller någonting. Annars måste vi åka hem på söndagen och det blir så bråttom att hinna träffa alla man saknar. Vilket är en del liksom!

Annars så önskar jag förståss att jag hittar ett jobb jag kan tycka om snart. Inte bara för pengarnas skulle utan också för att det är väldigt tråkigt och ensamt att vara arbetslös. Man har all tid i världen att göra exakt vad man vill men ändå så gör man ingenting. Jag ska försöka skärpa till mig så jag inte går ner mig totalt i träsket.

Idag körde vi igång med träningen igen efter fem eller sex dagar uppehåll på grund av lilla resan m.m. Vi ska nu påbörja ett nytt upplägg då vi ska köra två muskelgrupper åt gången istället för helkropp. Så idag var det biceps och triceps på schemat. Det gick väldigt bra. Jag ökade vikten på typ alla övningar. Men då har jag även börjat köra färre reps också. Jag vill se resultat snart! Det är ju typ bara när jag har pump på gymet som det syns. Det kommer väl.

Med alla pulver Krille ger mig så borde det bli bättre kan man tycka. Lät som om det var många. Men jag tar en 30minuter innan träningen, hemma innan vi åker. Sen tar jag något annat när jag kommit till gymet innan jag sätter igång. Jag ahr inte brytt mig i att engagera mig så mycket vad det är för pulver. Hur dumt det än kanske låter. Men jag litar på Krille. Dessutom märker jag att det går bra liksom. Man får bättre ork. Nu för tiden så tränar jag dessutom på tom mage. Krille är jättenoga med att inte ha ätit på tre timmar så då blir det ju samma sak för mig. Förut klarade jag inte det men nu går det bra. Det enda jag kan känna är lite blodsockerfall då man kört intensivt samt att jag blir lite illamående av drinkarna.

Idag ska jag fördriva tiden genom att tvätta, diska och städa samt åka ner på stan. Sen ska jag laga mat och kanske kolla på dvd boxen med Gossip Girl serien som jag köpt eller läsa boken om Mötley Crue.

Ha en bra dag!

 

Tillbaka, från ny destination

2008-09-10 18:30   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 5 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Hejhej!

Som somliga redan uppmärksammat så har jag återkommit hit till shapelink. Jag vet inte hur aktivt jag kommer blogga men jag vet att jag är aktiv vad gäller träningen återigen!

Sen sist så har en hel sommar hunnit passerat och allt som hänt under den. Den största förändringen är dock att jag numer är bosatt i Oslo. Träffade på en kille som verkade trevlig som numera är min sambo och på den vägen blev det Oslo. Här på Shapelink heter han KillenK, självklart var jag tvungen att värva honom hit =)

Det är tack vare honom som jag kom igång och tränade igen också. Han har kört gym och mma länge nu och vi kompar bra på gymet. Häromdagen fick jag en grundgenomgång i boxning också. Det gick bra enligt honom. Jag var väl mindre nöjd eftersom jag gick ifrån gymlokalen utan att ha svettats. Men som Krille sa, man kan inte börja köra hårt innan man vet hur man ska slå. Jag antar att det ligger en viss sanning i det.

Det är i alla fall kul att träna igen. Även om varje pass inte är lika roligt. Men att träna med någon som kan är verkligen toppen för man kan hjälpa varanndra och inspirera varann. Precis som jag gjorde hemma tränar jag även här i Oslo på friskis och svettis. Det fungerar bra liksom. Det som saknas är hantlar i lite tyngre vikter för Krilles del men eftersom jag inte använder tyngre än typ tolv kilo så klarar jag mig långt. Dagens pass gick bra men jag tappade lite i mitten av passet och blev omotiverad. Kanske har att göra med mensen!? Men tog ikapp tack vare min tjurighet i slutet när vi körde biceps, hammercurl.

Idag är det precis två veckor sedan jag flyttade hit till Nydalen, Oslo. Än så länge har jag bara ströjobbat tre dagar. Jag har inget jobb framåt som det ser ut idag. Men det kan skifta fort, redan imorgon. Jag kan erkänna att livet som hemmafru har både sina för och nackdelar. Det är härligt att ta hand om en trött karl som gjort rätt för sig på jobbet när han kommer hem. Men man saknar vardagsrutinerna och det sociala med ett jobb. Dessutom kommer ekonomin bli lidande då pengarna är slut och jag inte har någon inväntande lön. Jag har ju en hyra att betala och mat att inhandla och en bil att betala.

Men att vara hemma ger tid åt mycket annat som känns så jobbigt då man jobbar sådant som tvätta, städa, diska och allt i hemmet. Sen så har jag upptäckt en annan förmåga hos mig själv, jag är grym på att laga mat. Jag har inte lagat särskilt mycket mat i mitt liv hittils eftersom jag bott hemma. Men nu lagar jag mat varje dag förutom dom dagarna jag jobbade, då lagade Krille. Men som idag gjorde jag fisk och broccoli gratäng som blev jättegod. Sen har jag gjort bolognesås, kyckling i ugnen med massa gott... och massa mer. Oftast från eget huvud. Kokböcker är bra men det är kul att hitta på själv och sen när det blir bra så är det ännu roligare. Hittills har jag inte misslyckats en ända gång. Stolt, javisst.

Nu ska jag se efter min sovande pojkvän... Han började fem imorse så det är förståeligt.
Ha de gött!

 

Stelben!

2008-04-24 21:59   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Tjoho!

Klockan är dags att lägga sig men jag vill bara sticka in ett inlägg om hur hemsk träningsvärk jag har sen gårdagen! Jag kan verkligen inte gå utan att det ser ut som om jag skitit på mig! Jag är stel överallt och det gör ont och dessutom har jag fått skavsår.

Det var priset för att jag gick ut ganksa så hårt igår på fotbollen. Jag hoppas det är bättre imorgon när jag ska träna igen men om jag ska vara helt ärlig mot mig själv så vet jag ju innerst inne att andra dagen efter träning brukar vara den värsta vad gäler träningsvärk.

Men å andra sidan så brukar det lätta så fort man börjar röra sig. =) Skönt att vara igång igen ändå som sagt. Vi får se om jag stannar i det här laget då eller om det blir korpenlaget istället. 

 

På med dubbskorna

2008-04-24 07:50   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Hejhej!

Ja jag lever och jag har inte glömt er. Jag har bara inte kännt för att skriva här. Jag har ju min andra blogg http://flickank.devote.se där jag skriver om allting i min vardag.

Det var innan påsk någon gång som jag skrev sist =)

Men nu är det såhär. Det var innan påsk som jag senast tränade också. Men nu är det nya tag och helt ny träning för lilla jag ska återuppta fotbollen igen! Jag var på första träningen igår. Det var jätteroligt, nostagliskt och sjukt jobbigt. På slutet var jag helt färdig. Och genast när jag kom hem blev alla muskler helt stumma och jag oroade mig för hur jag skulle ta mig upp ur sängen idag. Men det gick.

Jag ska spela med ett lag härifrån Njurunda som precis har slagit ihop med mitt "barndomslag" Essvik. Det är flickor födda allt mellan 85 till 93 så det är blandat. Det tycker jag är jättebra. Jag har ju tappat en hel del av konditionen och bollkontrollen om jag säger så! =) Det är inte samma sak att ha kondition på ett jympapass som att orka en hel fotbollsträning och ännu värre en hel match (2*45min).

Men tjejerna tog emot mig bra tycker jag. Nu är det bara att hitta sin plats i laget och träna upp konditionen och känslan för spelet och bollen igen. Men det sitter ju i ryggmärgen så det kommer gå fort att få tillbaka tror jag. Det gick ju bra redan igår. Vi gjorde en hel del övningar i uppvärmningen som känndes väldigt utmanande för mig. Dessutom gjorde jag dem med tränarn så man kände ju pressen.

När jag stog där på planen så fylldes jag plötsligt av lycka. Jag kände mig hemma igen. Där trivs jag. Jag kände mig riktigt nostalgisk. Det är ungefär sex-sju år sedan jag slutade och efter dess har jag bara spelat extremt få gånger. Jag har saknat det många gånger. Men kroppen har satt stop. Jag har helt enkelt inte klarat av det på grund av min ledvärk. Men nu har jag inte lika ont längre så jag hoppas det ska gå bra. Vad jag måste tänka på är att strecha ordentligt.

Jag hade inte ens ett par fotbollsskor. Dom hade jag växt ur plus att dom såg ut att vara från medeltiden när man jämför med nya skor. Så jag åkte helt enkelt till den lokala sportaffärn och hade sån tur för dom hade utförsäljning av fjolårets modeller så jag slog till på två par. 280kr styck, det kan man ju inte säga något om. Så jag fick två par till ett pris som var lägre än vad ett par hade kostat i stan. Dessutom får man bra hjälp i en sån där mindre butik. Så jävla glad. Så nu har jag både bräs och grus skor.

Nu spelar vi på grus och nästa träning är på fredag. Så nu är det fotollsträning som gäller Måndag, Onsdag och Fredag. Så jag kommer inte träna något annat nu framöver. Det känns så jävla bra! Lagom med tre dagar i veckan också. Träningarna är ju 1.5tim. Det känndes. På slutet undrade jag bara hur lång tid som var kvar egentligen, var helt slut =) Så ska det vara ju!

Ja då kan jag avsluta mitt inlägg. Haha så långt och ändå bara fotboll. Haha. Jag är glad i alla fall om ni inte lagt märke till det. Solen har verkligen fått mig att vakna. Jag tror jag drabbades av vinterdeprission faktiskt. Jag känner sån stor skillnad. Nu ska jag åka på skolan. I solen =)

Ha en bra dag! 

 

En annan värld

2008-03-20 10:34   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Hejhej!

Igår tog jag mig i kragen och packade med längskidorna i bilen till skolan så det var bara att svida om och åka upp på södra stadsberget när jag slutat. Jag har inte åkt där på hela vintern. Å andra sidan har jag inte åkt mycket alls i vinter för jag har tyckt det varit så dåligt väder. Men när jag kommer upp på berget så är där en helt annan värld. Massor med snö och spåren var första klassiga.

Så har det varit där uppe hela vintern tydligen och ändå har varken jag eller mamma åkt dit. Mamma på grund av att hon fått för sig att det ska vara så backigt där så hon inte ska klara av att åka och jag vet jag inte varför jag inte åkt dit. Jag åkte där förra året och spåren ät underbara och det finns så många slingor att välja bland och backar finns det, visst. Men det är ju även utför.

Men igår. Då åkte jag fem kilometer, sen fick det räcka. Åkte en två och en halv kilometers slinga två varv.  Jättefint och perfekt före. Bra fäste och bra glid! Man blir bortskämd minnsann.

Idag är jag ledig, jag har alltså påsklov en och en halv vecka framåt. Härligt! Idag så skiner solen genom fönstret så jag drog upp rullgardinen trots att jag skulle fortsätta sova. Men jag vill ta vara på ljuset. Jag njöt av morgonen genom att låta bli att kliva upp och istället plocka fram min bok som jag läser. Så jag läste den i en timme, sov en timme till och här är jag nu. Redo för en ny dag.

Appropå boken jag läser. Molnfri bombnatt av Vibeke Olsson. Handlar om hur det var att vara tysk flicka, dotter till socialdemokrater under andra världskriget. Den är på femhundra sidor så det känndes gruvsamt men den är så otroligt bra! Den hoppar fram och tillbaka i tiden men det är aldrig svårt att hänga med. Tanten är drygt 70 år när hon skriver boken så den omfattar liksom hela hennes liv. Och trots sin ålder skriver hon på ett sätt som får även mig som är ung intresserad. Jag vill bara läsa mer och mer, veta hur det går osv. Det är så en bra bok kännetecknas!

Ja, men resten av min dag då. Jag vill ut! Måste ut i solen. Röra på mig! Jag undrar vart min bror har tagit vägen annars hade jag kunnat lura med mig honom på skidorna. Men han är inte hemma. Var borta redan vid åtta imorse. Men jag tror nog att det slutar med att jag packar skidorna och åker till södra stadsberget igen. Tar kanske med en matsäck också. =)

Skulle vilja åka utför men jag ska ju få åka till fjällen till veckan så det är ju ingen panik över det. Jag längtar!  Men jag ska ringa till hang loose först och fråga vad det kostar att lämna in skidorna och brädan på service. =/ Skidorna är ju nya men behöver ett laget valla. Brädan den behöver verkligen en omgång.

Ajja. Nu är det hög tid att äta lite frukost. =) Ha en härlig dag! 

 

Fjällen i påsk!

2008-03-16 12:14   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Om ni letar någon som är lycklig så har ni kommit rätt!

Igår tog jag mod till mig och frågade min moster om jag fick komma och hälsa på dom i deras husvagn i Björnrike i påsk. Och självklart var jag väldigt välkommen! Gud så underbart att få åka iväg. Det enda jag gruvar mig för är att köra hela vägen upp dit ensam. Men jag ska få låna mamma och pappas v70 så jag slipper sitta och åka i min lilla Ka i alla fall. Känns mycket säkrare att köra volvon när det är så längt och så.

Jag har kört hela vägen dit en gång förut men då hade jag ju sällskap, det är en himla skillnad. Men jag åker nog tidigt på morgonen så jag inte är trött. Det kommer bli så himla skönt att få åka iväg. Och det är så mysigt där i husvagnen och allt. Jag längtar massor redan!

Ett tag tvivlade jag på om jag skulle få åka upp nå mer i år över huvudtaget. Men det fick jag! Och eventuellt blir det ytterligare en sväng senare över en helg. Då ska mamma med också i så fall.

Igår efter jobbet gick jag på team sportia efter att ha sett deras annons om utförsäljning av skidor i dagstidningen. Jag kunde bara inte hålla mig! Så nu har jag köpt egna skidor och pjäxor. Wie! Så himla glad. Då behöver jag inte låna liksom. Det var ju så himla kul att åka på carvingskidor.

Jag gjorde det största kapet man kan göra i alla fall. Men det var inte lätt att hitta skidor. Det var inte alls urplockat men endå var det svårt att hitta några som passade min längd, jag var tydligen kort :O Haha. Jag är ju ändå 165cm! Så kort är jag inte... Men så plockade han fram ett par blåa jättefina fischer skidor som hade kostat 2500kr och bindningen hade kostat 900kr. Jag fick det som ett paket för 1300kr! :O Sen var det ju pjäxor också. Han gick in på lagret och kom ut med ett par där EN av pjäxorna hade blivit använda EN gång så den hade någon repa på sig. Dom satt jättebra och det blev också ett kap tack vare att ena var använd. Dom hade kostat 3000kr och jag fick dom för 1000kr.

Kan det bir bättre eller? Jag fick alltså en hel utrustning, exklusive stavar som jag redan har, för 2300kr vilket är mindre än vad bara skidorna hade kostat liksom!  Ja, jag är lyckligt. Ja, jag är nöjd med den affären! Haha.

Jag kommer ju inte växa "ur" dom skidorna heller. Nu är det bara att köra!

Imorgon ska jag köra body combat igen! =) Hoppas ni haft en trevlig helg och ni får en bra vecka. Själv går jag bara tre dagar i skolan och sen väntar en och en halv veckas ledighet! Nice!

Hejpa! 

 

Dåligt utbud för pengarna

2008-03-13 15:52   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Tja!

Jag måste säga att det suger att betala 1300 kronor för att träna i tre månader när det bara är tre dagar i veckan som det är pass som intresserar mig. Det värsta är också då att dessa pass ligger på mån, tis och onsdag och jag vill inte träna tre dagar i rad och har oftast inte riktigt tid och ork till det dessa dagar. Så jag vet inte hur man ska göra. Ska sätta mig och räkna på om det kanske blir billigare att ta ett klippkort istället. Om jag bestämmer mig för att bara gå måndag och tisdag som mina absoluta favorit pass är och resten av veckan kan jag lägga min träning på frikis och svettis. Där tränar jag ju obegränsat liksom.

Det är ju ett bodystep pass på torsdagar men eftersom jag får så himla ont i fötterna så är det inte så kul. Sen på fredagar är det ingenting. Det ska väl vara att jag börjar gå på bodypump igen då men jag är inte så sugen på det. Jag hade önskat att det fann något fler bodycombat pass i veckan eller nått.

Jag kan ju i och för sig testa på Latino Aerobics på torsdagar och Bodyjam på fredagar. Sen har dom nå Body low aerobics på söndagar. Det är ju värt ett försök. Jag ska väl inte döma innan jag gett det en chans. Men det är väl sådär när man hittat något man verkligen gillar. Det är annat för dom som gillar spinning också. Då ökar ju utbudet av pass direkt. Men jag har ju aldrig fallit för spinning satt varför tjura på och göra det?

Jag har lovat mig själv flera gånger att bara träna det jag tycker är kul. Det är ju så man gör för att hålla kvar vid det. Men ändå. Om jag nu enbart skulle gå på mina favoritpass på måndagar och tisdagar så är det ju inte fy skam heller. Två pass på en vecka är ju bättre en noll men jag skulle tyckte att det känndes bättre om dom var mer utspridda för nu hinner det gå så lång tid tills nästa träningstillfälle.

Ajja nog om detta. Jag ska gå och lägga mig och läsa en bok innan familjen kommer hem. Njuta av lugnet en stund med andra ord.

Ha det bra! Jag kommer nog inte att träna ikväll. Jag ska försöka plugga =/? 

 

Shake it like Shakira!

2008-03-11 20:19   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Äntligen har jag fått gått på mitt kära streetdance pass igen! Blev lite besviken i början innan vi hade kommit igång för det tog sån lång tid att gå igenom allting tyckte jag. Men det var ju jag som var ivrig, ville bara släppa loss! Men det är ju den enklare klassen också så hon måste väl vara noggrann med genomgången. Det var ju vissa som inte hängde med. Själv kan jag ju redan stegen, ja, jag är stolt! Haha.

Det var väldigt kul i alla fall. Det är sjukt vad dansen tar på magen! Jag får håll typ. Jag tror jag är den som rockar loss mest, vågar röra på höfterna mest och sådär. Det är så jävla roligt att shake:a aset!

Annars har det varit en lugn och skön dag. Men det jobbiga med lugna dagar är att jag hinner tänka så mycket. Fast jag föredrar dessa dagar framför dom som jag måste sitta i skolbänken hela långa dagen. Hade en lektion igår, hade en lektion idag, onsdag går jag till ett, torsdag full dag och ledig på fredag. Haha. Det är ju ett skämt! Sen till veckan är det väl bara tre dagar sen påsklov. Skönt.

Min lediga tid idag har jag spenderat genom att måla klart tavlan fårn igår, måste liksom måla två lager för att det ska bli riktigt svart. Sen så har jag målat en ny tavla också. Så nu har jag återigen bara en pannå kvar så det blir till att sugen på karamellen nästa tavla jag ska måla. Det blir liksom dyrt när man målar på pannå. Tre stycken kosta 140kr. Billigare att måla på papper men det är inte lika kul, bli inte lika snygg och inte lika "skönt" att måla på.

Jaja. Idag ska jag vara lite duktigare med att äta efter träningen än igår. Då väntade jag i säkert tre timmar. Nu ska jag äta nånting på en gång. Mamma hade bakat nya hårdbröd så det lär nog bli sånna. =) Gott som attan!

Har ont i hjärtat! =( Klump i magen. Vägrar ge sig! Känns som om jag skulle vilja ta ett glas vin. Men det är fan mot mina principer. 

 

Spegelbilden

2008-03-10 19:38   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Sådär ja, då har man varit duktig =) Jag tog mig iväg på träningen som jag hade tänkt mig. Det var så jävla skönt att pumpa ur sig allt. Slog och slog tills det brände i både armar och axlar. Body combat kan verkligen vara killing! Om det inte vore för Niklas där uppe på scenen så skulle jag nog inte tagit i lika hårt. Kungkille. Men idag såg jag något som jag funderat över. Jag fick bekräftat för mig att han har flickvän, men det vore ju vansinne om man lät en sånn där snygging gå lös på gatorna, klart han är upptagen. =)

Fick syn på något i spegeln idag på träningen. Jag har skymtat samma figur några få gånger tidigare och den får mig alltid att fundera. Jag såg mig själv fast mycket smalare än hur jag brukar se mig själv. Men vadå, spegeln kan ju inte krympa mig. Vissa speglar gör ju det. Men bara några sekunder senare så såg jag ju mig som vanligt igen. Men jag undrar liksom om det är sådär smal jag är som jag såg skymten av i spegeln. Bara det att jag inte ser det annars. Kan det vara så? Känns konstigt och förvirrande. Jag är ju medveten om att jag har en viss förvrängd syn av mig själv liksom.

Imorgon ser jag hemskt mycket fram emot streetdancen. Jag håller på och rycker upp mig här. Efter ytterligare en dag med bråk och orosklump i magen så tänker jag inte finna mig i det här längre. Jag tänker ta upp rutinerna som jag hade förut. Ja, jag har ju redan börjat. Tränat idag liksom. Sen så har jag ju måleriet. Imorgon går jag bara 1.5tim i skolan så då ska jag måla hemma igen. Målade en tavla idag också. Men jag ska finslipa lite på den.

Men sen så har jag ju även sovit hemma i fyra nätter nu vilket innebär många många fler timmars sömn. Vilket såklart är bra. Idag var jag även duktig och åt lunch. Så jag försöker göra något åt det här. Nu ska jag bara se till att få tillbaka mina grejjer sen lämna han på hatthyllan tills det känns bättre igen. Till helgen jobbar jag vilket underlättar det att vara nykter.

Hur länge denna skärpning kommer att hålla har jag ingen aning om och ingen plan för heller. Men jag hoppas ju att jag snabbt kommer börja må bättre. Bara det att jag tar och tränar gör nog 80% av det hela. Skolan ska jag försöka rycka upp också. Men med mer nattsömn så borde ju orken till det komma också. Jag ska till skolsystern på onsdag också. Då ska hon ha tagit fram material som ska hjälpa mig att stärka min självkänsla. Det är i den nästan allting sitter. Det är ju en ständig kamp inom mig av känslor. Självkänslan sviktar hela tiden. Så det är bra att hon ska hjälpa mig.

Mitt nästa steg nu är att skaffa mig fler kompisar så jag inte behöver vara orolig över att vara ensam. Det är det värsta liksom.

Nä, nu orkar jag inte mer. Måste äta något och duscha. 

 
Side: Første | Forrige | 1 · 2 · 3 · 4 · 5 | Næste | Sidste