Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

FlickanK Link Blog

KvinnaIda K, 35År

FlickanK's Blog

Fjällen i påsk!

AddthisDel   FeedRSS feed  

Om ni letar någon som är lycklig så har ni kommit rätt!

Igår tog jag mod till mig och frågade min moster om jag fick komma och hälsa på dom i deras husvagn i Björnrike i påsk. Och självklart var jag väldigt välkommen! Gud så underbart att få åka iväg. Det enda jag gruvar mig för är att köra hela vägen upp dit ensam. Men jag ska få låna mamma och pappas v70 så jag slipper sitta och åka i min lilla Ka i alla fall. Känns mycket säkrare att köra volvon när det är så längt och så.

Jag har kört hela vägen dit en gång förut men då hade jag ju sällskap, det är en himla skillnad. Men jag åker nog tidigt på morgonen så jag inte är trött. Det kommer bli så himla skönt att få åka iväg. Och det är så mysigt där i husvagnen och allt. Jag längtar massor redan!

Ett tag tvivlade jag på om jag skulle få åka upp nå mer i år över huvudtaget. Men det fick jag! Och eventuellt blir det ytterligare en sväng senare över en helg. Då ska mamma med också i så fall.

Igår efter jobbet gick jag på team sportia efter att ha sett deras annons om utförsäljning av skidor i dagstidningen. Jag kunde bara inte hålla mig! Så nu har jag köpt egna skidor och pjäxor. Wie! Så himla glad. Då behöver jag inte låna liksom. Det var ju så himla kul att åka på carvingskidor.

Jag gjorde det största kapet man kan göra i alla fall. Men det var inte lätt att hitta skidor. Det var inte alls urplockat men endå var det svårt att hitta några som passade min längd, jag var tydligen kort :O Haha. Jag är ju ändå 165cm! Så kort är jag inte... Men så plockade han fram ett par blåa jättefina fischer skidor som hade kostat 2500kr och bindningen hade kostat 900kr. Jag fick det som ett paket för 1300kr! :O Sen var det ju pjäxor också. Han gick in på lagret och kom ut med ett par där EN av pjäxorna hade blivit använda EN gång så den hade någon repa på sig. Dom satt jättebra och det blev också ett kap tack vare att ena var använd. Dom hade kostat 3000kr och jag fick dom för 1000kr.

Kan det bir bättre eller? Jag fick alltså en hel utrustning, exklusive stavar som jag redan har, för 2300kr vilket är mindre än vad bara skidorna hade kostat liksom!  Ja, jag är lyckligt. Ja, jag är nöjd med den affären! Haha.

Jag kommer ju inte växa "ur" dom skidorna heller. Nu är det bara att köra!

Imorgon ska jag köra body combat igen! =) Hoppas ni haft en trevlig helg och ni får en bra vecka. Själv går jag bara tre dagar i skolan och sen väntar en och en halv veckas ledighet! Nice!

Hejpa! 

 
Written 844 weeks ago