Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Sider

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna48År, Stockholm, Sverige

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Cykelplanering i sin linda...

AddthisDel   FeedRSS feed  

Måste bara säga att jag äääälskar Stadiums nya reklam! De är svettiga och sliter. Som en extra bonus är min absoluta favvo Jörgen Kruth med:-) Mycket av träningsreklamen verkar mest gå ut på att någon "speta" står och poserar. Gymgrossistens är också bra tycker jag. Alltså, folk i reklamen behöver ju inte se lika bedagade ut som jag gör på gymmet med håret på ända och osminkade:-) Men det är ju ett extra plus - för mig iaf - om de ser ut som att de faktiskt tränar nåt.


Ska ju cykla Vätternrundan i år är det tänkt. Insåg att det börjar bli dags att reka cyklar och planera upp någon träning. Har försökt gå på nåt sporadiskt spinningpass men har inte hittat någon ledare som faller mig i smaken. Alla pass har varit så eländigt tråkiga, så jag försöker förlägga min träning utomhus. Och jag säger "försöker" för trots att jag har dubbdäck på cykeln så står den och hänger i förrådet. Men jag har i alla fall spanat in en cykel som jag vill ha - av rent estetiska skäl - eftersom jag inte kan ett skvatt om cyklar:-) Men jag ska i alla fall ha en hybrid har jag bestämt och denna är sååå snygg!


Förkylningen är definitivt på väg bort - sweet! Imorse stod knäböj på schemat och det gick väl inte så bra... Skulle ta 3*6 på 80% dvs 80 kg i mitt fall. Det blev 70 kg. Det kändes lite vingligt och pulsen smet upp. Better safe than sorry? Börjar så i alla fall. Imorgon är det frivändningar och en herrans massa rygg och armar vill jag minnas.

 

Attached images

0513144d4b57bf7260ab26ae8b0df62e
 
Written 503 weeks ago
42728 502 weeks ago

aCookie

Nova, det är min plan också. Ska försöka komma igång med ett par långpass per vecka så fort det funkar utomhus.

Lampfot, jag håller verkligen med! Jag vill ju bli inspirerad när jag ska handla nåt och tänka mig att jag ska träna hårdare med det. Poserande går bort helt enkelt. Nike har också bra reklam.
5862 502 weeks ago

Sodalit

Assos ska ha grymma cykelkläder när det gäller komfort (och ja de är snygga också) men jag blir så satans förbannad när jag kollar deras hemsida så det går inte (och sen är ju priset inte riktigt i medelmotionärens nivå)
www.assos.com
inga svettdroppar här inte! :(

42728 502 weeks ago

aCookie

Tack för tipset Sodalit:-) Jag behöver väl ett par cykelbyxor till min fina cykel och jag vill ha ett par sköna som sparar rumpan. Det kommer ju ta en evighet för mig att cykla 30mil...