Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Sider

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna48År, Stockholm, Sverige

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Bra planerat - illa utfört...

AddthisDel   FeedRSS feed  

Well, jag skulle skriva upp all träning - nogsamt - i bloggen för att kunna gå tillbaka och se vad jag tränat på. Särskilt nu eftersom jag börjat träna amerikansk fotboll och ALLT är nytt. Det kan vi ju nu konstatera att det inte gick enligt planerna. Sedan skulle jag ju ha järnkoll på kosten... Jag har ätit bra men planeringen för maten har milt sagt haft vissa brister. Vad har gått enligt planerna då? Well, not much om jag ska vara ärlig. Jag skulle boxas två gånger i veckan, men det har jag fått skrota. Fotbollen har tagit den tiden och ibland jobbet. Har en match 2 oktober och efter det SKA jag banne mig till boxningen. Men redan på torsdag får jag i alla fall lite boxning till livs eftersom jag ska hålla ett boxpass. Ska bli jättekul! Gymmet har gått enligt plan. Fick mina nya styrketräningsskor och de fungerar riktigt bra! Märks väl mest vid MAQ övningar och knäböj. Min galna PT hävdar att de gör stor skillnad vid frivändningar men det är inget jag fattat än så länge.


Jag har även satsat en hel del på uppvärmning i löpstege. Ska ju göra mina fossingar sjukt snabba:-) Men främst är det galet roligt! Finns massor av roliga övningar man kan köra i stegen, har letat lite på nätet och hittat en del där. Men övriga gymbesökare tycker man är liiite konstig ha, ha.


Nu då? Jag fortsätter med gymmet och fotbollen, ska skärpa mig med maten (planering!) och efter den 2 oktober kommer de fina röda boxhandskarna att finnas i träningsdagboken for sure!


By the way, även om jag har varit dålig på att skriva ner all träning i träningsdagboken och ännu sämre på att skriva ner gjorda övningar i bloggen så har jag ju varit inne på Shapelink typ varje dag. Tycker att det är jättekul med den nya utmaningen, att läsa alla kommentarer och se hur det går för alla. Jag får alltid höra att jag är galen som tränar så mycket. Det glädjer mig sjukt mycket att se att det finns ännu galnare och härliga människor där ute:-D

 

Attached images

364f0794b82b6853d4c07ee5d8c9cf66 512433e718f47e0990d0694cfd7c0426
 
Written 515 weeks ago
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 515 weeks ago

Vidstige

Vad gör man med en löpstege? Det är något jag aldrig hört talas om.

Kul att höra av dig, jag har saknat dina inlägg. :)
49441 515 weeks ago

peakXp

Ah tack för infon! Ska googla på lite övningar jag med
42728 515 weeks ago

aCookie

Men åh, jag blir alldeles till mig här:-) Min löpstege är såå bra, jag trodde nästan att typ alla har en:-) Jag tenderar att bli tjatig och nästintill manisk när jag tror på nåt som t ex MAQ och min fina löpstege... Och tack snälla Vidstige, det är härligt att vara saknad:-D
Jo, man gör olika övningar där tanken är att man skall röra fötterna så snabbt som möjligt. Man kan börja i ena änden och sedan ska man så snabbt som möjligt ta sig till andra sidan och ska ha en fot i varje ruta, sedan två, sedan tre. Bifogar en länk på en övning från Youtube som kallas för "Ikky Shuffle" (men det finns massor, man kan söka på agility ladder drills t ex). Sjuuuukt roligt!
http://www.youtube.com/watch?v=zz50o0_7Sms