Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
125006
  • Sider

  • No pages

TonyHatefnejad Link Blog

ManTony Hatefnejad, 36År, Skövde, Sverige

Tony springer: mot bättre tider...

Om min träning och lite till..

Skadebild, 1 dag kvar! Samt tippat resultat för Halvmaran

AddthisDel   FeedRSS feed  

Ja då var det 1 dag kvar till Stockholm halv maraton. Trodde jag skulle längta mer än så här. Önskar istället att det var om 2 månader.


Däremot så kommer jag göra mitt bästa och dagen till ära har jag för första gången på mycket länge testlöpt ute på land.


Blev 9 KM. Vågade inte köra längre. Tempot som jag klarade av att hålla är inget att hurra för, 4:20. Testade att komma ner på 4:00 fart vilket funkade. Men osäker på hur länge. 


Konditionen är inte alls så bra som jag hade hoppats. Då jag inte kört riktig kondition träning på ca 3 månader. Är jag dum som ändå ställer upp?


Bilden som bifogats på "mig" :). Visar alla de skador som jag bär på för tillfället. Hur tänker jag? Har jag fått höra ett ex antal gånger.


Jo, jag har två stora lopp kvar. Jag kommer att försöka genomföra dessa. Inga direkta tuffa mål som jag brukar planera in. Utan att njuta av de sista stora loppen och sedan ta en riktig viloperiod där jag sköter om kroppen och försöker bygga upp och rehabilitera alla de skador jag dragit på mig.


Mycket medveten om att jag kommer slå upp vadskadan (Soles) men kommer därefter ge den de 8 veckor som den behöver för att reparera sig helt.


Överkropps skadorna har uppståt i och med mitt match spelande som varit, d.v.s. i Tennis.


Vilket jag även har nu på Fredag kl 18:30.Dock är det dubbel och inte lika påfrestande för kroppen.


 


Resultat som jag tippat på för Stockholm Halvmaraton är 1 timma och 20 minuter. Bra tid tycker många. Men alltid lika tungt att sätta ett mål som jag vet att jag egentligen tar väldigt lätt. Men tyvärr är jag inte i den formen, varken fysiskt eller framförallt inte mentalt.


På Lördag så blir det att färdas ensam med tåg till huvudstaden och förhoppningsvis träffa lite folk som jag känner. Kommer givetvis att underätta med resultat.


Mål: Inte bryta. Visionen är att klara 1:20.


Tack ännu en gång.


"Du kan åstadkomma allt du vill om du har modet att drömma om det, intelligens nog att göra en realistisk plan - och viljan att genomföra den."

Sidney A. Friedman
 

Attached images

9ba8824d03eb1197903c294c19801cd5
 
Written 636 weeks ago
125006 636 weeks ago

TonyHatefnejad

Ska kanske tillägga att det är bägge ljumskarna på bilder som är markerade, armen, bägge handlederna, vaderna, ryggen. Samt det mentala. :)
125006 636 weeks ago

TonyHatefnejad

Oj :). Tack. mycket möjligt. Körde nog ett mycket lätt pass.
Yes. ska bygga upp mig mer för att förhindra skador i framtiden :).
Ja, ses gör vi säkert (ej 100 vem du är dock :)). Kul att du följer min träning etc.

Lycka till med er träning allihopa! Nu mot Jönköping igen och Tennis match och dubbel tillsammans med min bästa vän!
Laddat med 2 måltider med havregrynsgröt redan :). Mer kommer.