Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
2e967c13af0b02df76d263a81acde0ec7b9af3a17da4ff13d5adb6a9d560f1fe
  • Pages

  • No pages

viiva Link Blog

KvinnaViktoria Ivarsson, 48year

viiva's Blog

Vacuum efter jobb

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nu har jag jobbat ca 70 timmar på en vecka och de flesta av dem nattetid. Det blir inte mycket ork över för träning men den här gången har jag faktiskt lyckats få in ett par träningspass (det har inte hänt förut).


Igår var sovdag och idag var jag ute och joggade på morgonen. Ju fler dagar jag inte tränar på desto svårare har jag att ta tag i det igen. Måste verkligen sparka ut mig själv. Är vi människor så bekväma? Tror inte att det är bara jag!! Dock har min karaktär när det gäller träning förbättrats 100% jämfört med ett halvår sedan. Det roliga är att karaktären för sött blir bättre ju mer jag tränar. Blir inte lika sugen helt enkelt! Nöjer mig för det mesta med min obligatoriska bit mörk choklad. ;-)


Nu skulle jag vilja  ta träningen till lite nya nivåer och letar efter en PT som kan hjälpa mig. Har skrivit några förfrågningar men inte fått några svar än. Tror att det främst är kost jag behöver hjälp med, det är lätt att äta fel.. Jag har också lite svårt att veta hur hårt jag kan träna. Skadade ryggen för flera år sedan och är livrädd för att ta i för hårt och överanstränga mig.


Nu kommer snart hösten och hur skön sommaren än är ser jag fram emot den tid som kommer. Yoga studion kommer igång och då vet jag att det blir minst ett pass i veckan. Jag Älskar att vara i skogen på hösten och de dofter som finns där då. Skulle önska jag kunde flytta ut och sova på en plätt mossa på nätterna..


xx

 
Written 666 weeks ago