Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
2e967c13af0b02df76d263a81acde0ec7b9af3a17da4ff13d5adb6a9d560f1fe
  • Pages

  • No pages

viiva Link Blog

KvinnaViktoria Ivarsson, 48year

viiva's Blog

Semester i Dalarna

AddthisShare   FeedRSS feed  

I onsdags åkte jag till mina hemtrakter för att få vara ute i den natur jag älskar och för att umgås med en riktigt god vän.


Med mig hade jag ridkläder och mina nya Meindl vandringskängor. Jag tycker att jag kommit igång med löpningen ganska bra och att det skulle ge mig en fördel vid våra promenader. Dock blev det inte så.. Det är en helt annan sak att klättra brant uppför på skogsstigar med tunga kängor på fötterna än att jogga runt i gympaskor på fina löpstigar. Min vän Karin var dessutom sjuk med en envis hosta och hon traskade ändå glatt iväg framför mig och gav mig en riktig match att hänga på.


Vi har klättrat uppför, vindlat fram och tillbaka på steniga skogsstigar och gått ut i sumpmark som sugit musten ur benen. Naturen är vacker, doftande och de ljud vi hört har varit från skogens innevånare. Vi har sköljt av oss i en svalkande skogssjö och varit ute på en ridtur som försatte mig i ett meditativt stadie (även om insidan av mina lår efteråt har talat om för mig att det var länge sen jag red..)


Förhoppningsvis är detta början till framtida vandringar och allra helst fjällvandring som är mitt mål.


Självklart fortsätter jag även med min strävan att bli löpare.

 

Attached images

Bb21488655a016ebc10b839628dc1158
 
Written 669 weeks ago