Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
2e967c13af0b02df76d263a81acde0ec7b9af3a17da4ff13d5adb6a9d560f1fe
  • Pages

  • No pages

viiva Link Blog

KvinnaViktoria Ivarsson, 48year

viiva's Blog

Nedgång

AddthisShare   FeedRSS feed  

För tillfället bär det mesta emot känns det som. 


Bestämde mig för ett tag sen att bli blodgivare.En gång har jag lyckats ge blod och de övriga två gångerna har jag fått åka hem igen med några kartor järntabletter. MItt hb ligger precis på gränsen och jag verkar inte kunna få upp det hur bra jag än äter eller med järntillskott. Undrar om det också kan påverka träningen?


Har dessutom haft ont i baksidan av mitt höger ben senaste veckan. Känns mest när jag springer och det är en lightkänsla av det onda jag hade innan jag blev opererad för diskbråck för några år sedan. Övrig tid har jag ont i ländryggen och det tär både på min träningslust och mitt humör.


Efter att ha fått ordning på ryggen så att jag kan leva ett någorlunda normalt liv är jag livrädd för att trilla tillbaka till den onda cirkeln med ont/depression/svårt att träna/mer ont/mer depression....


Det här inlägget speglar hur jag mår just nu men det är trots allt sommar fortfarande, jag sitter med en god kopp kaffe framför mig, har ett yoga pass inplanerat idag och ledig resten av veckan!


 

 
Written 665 weeks ago