Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

HakanLarsson Link Blog

ManHåkan Larsson, 48year

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

Hihi, kunde inte hålla mig...

AddthisShare   FeedRSS feed  

... idag for jag och köpte Bikila FiveFingers! :-)


Första intrycket är att dom är väldigt väldigt sköna. Sulan är något tjockare än originalet (3mm istället för 2mm) och det känns faktiskt. Jag tycker att dom är behagliga. Under hålfoten finns också ett lite hårdare material, som dämpar när man springer på stenar och rötter. I originalskorna kunde det kännas. Tills man lärde sig att undvika liknande hinder. Vidare går det inte längre att vicka nårna "neråt". Kan vara bra när man springer, eftersom det var relativt lätt att stuka lilltån i originaldojorna. Sulan verkar för övrigt mycket fin. Bra mönster. Och överdelen är riktigt tajt skön. Verkar vara riktigt bra material.


Det är dock strykande åtgång på dem. Jag köpte näst sista i storlek 41 på Addnature. Så dem som vill ha Bikila FiveFingers får nog vänta till våren om de ska ha ett par. Om man inte köper rätt omgående. Säljaren sa att dom har blivit helt tagen på sängen av försäljningen. Och alla tåstrumpor är slutsådla. Dom kan helt enkelt inte producera lika många som det finns efterfrågan. Rätt coolt. Tänk vad trender kan svänga. För ett par år sedan skulle alla springa omkring i super-dämpade dojor. Nu är det istället back-to-basics som gäller. Ju tunnare desto bättre.


Anyway: Imorrn ska jag ut och testa dem. Lämnar en rapport då. Men första intrycket är : ME LIKE !!


 
Written 716 weeks ago
35388 716 weeks ago

Marcus74

absolut, hörs på söndag. Bra initiativ!
35306 716 weeks ago

annsofi.stockman

Snygga??? NÄ! Men förhoppningsvis sköna och funktionella :)
28461 716 weeks ago

waagaard

Jag har hört att man inte skall springa mer en ett par kilometer första gångerna allt enligt Coltings seminarie. Annars är det stor risk för skador.