Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
45c154b75acf9d6e39ea651f59b8c4f35a42f8276377d000436700266fac8b45
  • Pages

  • No pages

Ekkin Link Blog

KvinnaElin Westin, 31year , Härnösand, Sweden

Ekkins bloggeliblogg

knappast hulken, men jävligt bra på allt möjligt.

AddthisShare   FeedRSS feed

Page: First | Previous | 1 · 2 | Next | Last

Livssammanfattning på träningsfronten

2012-11-06 19:09   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Ska strax iväg på vball-träning, hoppas verkligen det blir ös. Har varit lite segt på träningarna på sistone och ja, oseriöst. Blir lätt så när man inte lirar några matcher... Men ändå. Hålla högt tempo gör ju spelet roligare, enligt mig iallafall.


Har införskaffat ett gymkort! Aldrig trodde jag den dagen skulle komma. Herregud. Som tur var får man ett gratis pass med instruktör som hjälper en göra ett schema. Sjukt bra måste jag säga! Hade annars gått in lite vilset och petat på maskinerna innan jag flytt därifrån. Nu behöver jag inte ens låtsas kunna något!


En fördel med att alltid jobba kväll och helger är ju att man gå och simma/gymma när princip ingen är där, ska dra nytta av det till max.


Imorgon blir det att hålla i volleybolllektioner för högstadieklasser. Man kan alltså räkna med huvudvärk. Finns en klass dock som är guld, sjukt duktiga på att lyssna och kan redan de flesta regler.


 


Ibland svamlar man en del. Nu håller vi tummarna för att Obama vinner valet.

 

Vintertid med nya möjligheter

2012-10-28 19:21   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Står på jobbet och bloggar (jobbar på en mack, gissa hur mycket kunder det är på en söndagkväll). Får för mig att jag inte har tränat någonting i veckan, och har ganska dåligt samvete över det. I själva verket har jag hållit i volleybolllektioner för högstadie och lågstadie-klasser i fem dagar. Samt haft egna volleyträningar. Sporten har tagit så stor del av mitt liv att jag glömmer räkna det som träning. Otroligt bra sport.


Mitt största problem är nog att snön kom innan jag hunnit springa en mil! Alltså ett mål jag inte lyckades uppnå. Snöjävel, vänta tills det är november iallafall!


Men nu när den ändå är här kan det gärna får snöa lite till. Så man får plocka fram längdskidorna. Längtar!

Idrottsläraren för högstadiet som jag besökt erbjöd dessutom deras skolgym. Så nu kan jag gå dit och gymma gratis!

Kan bli en riktigt bra vinter.

 

rekord och förkylning

2012-09-27 22:39   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

om jag tränar 4h och 30min på de sista dagarna den här månaden så slår jag mitt träningsrekord i tid/månad.


Bara därför ska man bli dunderförkyld!


Får försöka få in några långpromenader. Det ska gå.

 

En syster med en häst

2012-09-24 21:17   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Var väldigt omotiverad till att springa imorse. Men när jag väl tog mig ut gick det bättre, sprang till stallet där min syster har sin häst, bara för att ha något mål. Med min excellenta tajming så är hon där och håller precis på att göra iordning Upan för att ta sig till ridbanan.


Istället red hon ut så att jag fick springa bredvid, helt sjukt kul var det!


Fick jogga fasligt sakta när hon skrittade, men andra bullar blev det i trav och galopp. Överraskade mig själv med att hänga med även då.


Riktigt skön känsla att få springa allt vad man kan bredvid en galopperande häst.


Måste helt klart göras om!

 

Cykeln får ta semester

2012-09-17 11:14   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 Comment   Images 0 Images Small_addthisShare

Igår kämpade jag mig uppför Vårdkasen med cykeln. Det är nog den brantaste vägen vi har i stan, kändes jäkligt bra när jag nått toppen och sen hade utsikt över hela Härnösand. (Var tvungen att stanna tre gånger dock på vägen upp, inte riktigt elitcyklare). Övertalade mig själv att det skulle vara värt det eftersom jag sen får åka ner som en annan galning vägen hem.


 


Men fick punktering i framdäcket efter bara en liten bit ner... Så fick leda cykeln ner. Det sög.


Nu ska jag kasta mig ut i regnet och se om jag klarar av att springa 3km utan att dö! (I min värld är det mycket, jag jobbar på det)


 


Springa i regn är underbart btw.

 

Mål och morgondagen osv

2012-09-15 18:33   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Har nu satt upp ett mål att springa en mil innan snön kommer. Springa är något jag är dåligt på, så hoppas det ger mig motivation! Är inte särskilt bra på att förlora.


Och jag hoppas verkligen att damlaget nu fixar så att vi kan spela sverigeserien. Det blev inget divisionspel, och jag känner verkligen att vi behöver få spela match för att få igång träningarna ordentligt. Kommer bli hispig och rastlös annars! Eller så kommer jag träna ihjäl barnen så att de kan börja spela match, hehe.


Med tanke på att den yngsta är fyra år så kanske vi håller oss till att kasta boll så länge.


Imorgon blir det nog en cykeltur om vädret är lika fint som idag!


 


 

 

Trött jidder

2012-09-13 19:06   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Just kommit hem från en kort vball träning med Marianne och Calle. Skulle egentligen inte träna, men känns bra att jag gjorde det. Skönt att vara slut i kroppen.


 


Barnen på kidsvolleyträningen var också roliga, har äntligen lärt mig alla namn.


 


Inte särskilt sugen att gå ner och jobba nu...


Eftersom jag tränade och sköt upp på jobbet så hinner jag alltså inte handla. Äter upp den sista maten nu till middag, mahaha. Kanske blir det nudlar till frukost?



Funderar på att köpa måltidsersättningsklet. Bara för att det är så ENKELT. Men det kanske är svindyrt?
Får se.


Ska anmäla mig till tjejmilen också, för nästa år. Och Vårruset. Men det är ju inte särskilt bråttom iaf!

 

Regnigt.

2012-06-03 22:32   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Satt och bläddrade i nya numret av Volleybolltidningen till frukost. Att se hur långt alla andra kommit (årets nykomling, årets genombrott.. back to beach hit och dit) ger mig alltid ångest. Samtidigt som jag självklart blir peppad till att bli bättre. Extra starkt är det när jag känner igen folk från olika träningsläger jag varit med på som nu har lyckats ta sig långt upp i ligan. Avundsjuk.


 


JÄVLA NORRLAND. Jag vill också spela Open och challenger... Men den närmsta staden som håller i Open är Övik, och det är bara för herrar. Suck.


Halkade i en betongtrappa idag ner till dansträningen. Har aldrig någonsin haft så ont i armbågarna.


Sprang 3km i ösregnet. Älskar att springa i regn.



Hoppas det blir sol någongång så man får ut och spela lite.


 


 


 


 


 


 

 

Söndags tisdag

2012-05-01 22:30   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Valborg är farligt. Min middag igår bestod av nudlar och marmallows. Så idag gjorde jag ett försök till att döva det dåliga samvetet genom att köpa extra mycket grönsaker på affären. Känns lite bättre faktiskt. Även om det slank med chokladflakes också (så läskigt gott att det blir ett undantag).


Känner mig inte lika stressad över måleriet heller. Tror det var sömn som behövdes.


Lyckades sträcka någon lårmuskel igår dock, sjukt onödigt. Tur att det är uppehåll i volleyn just nu. Annars hade det varit rent oacceptabelt! Får se hur det går på torsdag på skolturneringen, hah. Får gömma mig bakom någon av pojkarna och låta dem göra jobbet i värsta fall. Eller bara bita ihop och köra järnet! (vilket är troligare, och roligare).


Men jag behöver inte tänka på att hinna med att träna iallafall, eftersom jag knappt kan gå ordentligt. Får kanske till och med nånting gjort den här veckan! Det hade varit en upplyftande förändring.


Nu tror jag sängen kallar på mig, godnatt!

 

Kastas in i vardagen

2012-04-29 23:04   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Känner mig så stressad över vetskapen att jag inte kommer ha tid att träna till veckan. Men det kommer jag ju, det finns alltid tid till att träna, det räcker med 20 minuter. Men känslan av att jag inte kan planera in något pass, gör mig... ofokuserad.


Egentligen är det nog pressen på att jag måste måla klart mitt Projekt Arbete som spökar till det. Istället för att ta itu med saker som jag borde göra så hittar min hjärna på saker som ska kännas minst lika viktiga. Tror jag. Jag städar och tränar aldrig så mycket som när jag har mycket i skolan.


Imorgon ska jag ta ett tidigt cykelpass så jag vaknar, sen ska det målas som aldrig förr! En sak i taget så ordnar det sig.


Kan ju vara all sömn jag missat i veckan som jävlas och får mig nere. Därför tänker jag nu gå och lägga mig och helt strunta i att ställa klockan. Att få sova ut är den absolut bästa metoden mot stress enligt mig. Det och sen få vakna till en solig dag är en oslagbar kombination.


Så det hoppas vi på. Godnatt!

 
Page: First | Previous | 1 · 2 | Next | Last