Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
75048
  • Pages

  • No pages

Ekblad Link Blog

ManAndreas Ekblad, 56year , Ystad, Sweden

En galen Marathonman!

En blogg skriven av en galen löpare som älskar att springa långt!

Är det vår?

AddthisShare   FeedRSS feed  

Stod i valet och kvalet idag inför löpningen, skulle jag dra på broddarna eller skulle jag lämna de hemma? Det har töat de senaste dagarna här i Ystad, men det kunde ändå finnas en del isiga fläckar. Jag bestämde mig till slut att lämna broddarna hemma. Och det var kanske tur det, det var så gott som ifritt hela milen idag (fick dock springa ut på vägen på vissa ställen). Min undran är då... Är det vår? Ja, på den frågan skulle jag vilja svara JA! Men vi får se, det är bara mitten av januari ännu.


Inför Göteborgsvarvet förra året tränade jag mycket med MP3 i öronen, idag laddade jag ner musik från Podrunner som dj Steve Boyett har, jag laddade ner den senaste mixen 'Seamless' (167 bpm). Tänkte nog mest att det är skönt med lite ny musik i öronen. Men den mixen ökade helt klart min hastighet, i tisdags hade jag en genomsnittshastighet på 6.30/km, idag sprang jag på 5.26/km. 5.26/km är en grymt bra start på träningsåret och inför Göteborgsvarvet i maj.


Jag får helt klart omvärdera det där med musik under löpningen, jag får kolla in Podrunners andra musikmixer.


http://www.djsteveboy.com/podrunner.html


 

 

Attached images

D441aca1d4be09c617d374677047509c
 
Written 692 weeks ago
69917 692 weeks ago

ladylake

Själv klarar jag inte att springa utan musik i öronen:D Måste kolla in den mixen om den ökar hastigheten så pass!
Pictu 692 weeks ago

Lampfot

Jag började också BPM-springa med Podrunner :) Klarar knappt springa utan musik med rätt BPM, eller iaf så går det hemskt mycket saktare och ojämnare :P
Poddtips: MotionTraxx.com och fitMusic.com (goola "fitmusic podcast").
75048 691 weeks ago

Ekblad

Lampfot: Tack för tipset, idag när jag sprang tog bateriet slut efter drygt 6 km, märkte direkt att det var svårt att hålla konstant fart utan 'Podrunner' i öronen.