Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto
51087
  • Sidor

  • Det finns inga sidor

CatClaw Link Blogg

KvinnaYuma Camilla Daleng, Stokmarknes, Norge

CatClaw's Blogg

Da var ferien over !

Ja da var ferien over og man har vært på jobb to netter og nå så har jeg ei uke fri (tihi) før jeg skal på min angivelig siste helgevakt :p


Sommeren har gått fint og den har gått fort å..


Som dere fleste vet så skulle jo jeg stille opp i Grenserittet..Joda jeg har nå trent så godt jeg kunne mot det og jeg stilte opp og startet jeg..var flott vær den dagen selve rittet gikk,men to dager rett før så hadde det styrt regnet slik at deler av løypa var litt våt ennå. Og når 7000 syklister skal gjennom terrenget så sier det seg selv at det vil bli noe bløtt.


Vel starten gikk og avsted med meg...gikk greit de første 2km :p og så kommer første motbakke...ikke hadde jeg spreng syklet en gang,men tungt var det uansett.


Men jeg kjempet videre og så var gjørmepartiene kommet..og F**** for noen partier..det fløyt av gjørme..var så sliten i armene etter å ha skøvet sykkelen foran meg i flere km :o(


For å gjøre en langs historie veldig kort..Jeg kom meg til 40km og var armene mine nesten av føltes det ut som..det verket sånn i bicepsene mine..og jeg orka bare ikke en km lengre med gjørme..jeg var ikke den eneste som ga meg..


Vi var 3 damer som i lag brøyt med god samvittighet..de hadde også kjempet seg gjennom 2 mil med gjørme..


Vi hadde tenkt til å få oss litt mat og drikke ved 40km,men hvor var matstasjonen?????? BORTE..de hadde faktisk pakket sammen og forlatt stedet matstasjonen og servicestasjonen....DÅRLIG GJORT..vi fikk da beskjed om at en fyr på ATV skulle være den aller siste som skal gi beskjed om at det var ingen flere i løypa og at DA kunne de pakke sammen og IKKE før...men som sagt ALT VAR BORTE..gjett om jeg var irritert og småforbanna..


Vel vi fikk transport tilbake til Fredriksten Festning og skulle ta farvel med hverandre..jeg kjente INGEN der og telefonen min hadde bestemt seg for å ta kvelden..måtte driveå restarte den så mange ganger for å få kontakt med samboeren min..var så lei ALT at jeg orka ikke å være med på en ting der...ville bare bort derfra..


Så jeg ksla tenke meg GODT OM før jeg melder meg på noe sånt igjen..blei litt skuffa over meg selv sidne jeg ikke klarteå fullføre,men samtidig så er jeg fornøyd..jeg ville bare se hvor langt jeg ville klare å komme..og hadde det ikke vært for gjørma så hadde jeg muligens klart det å..


Så nå har jeg fått dette på avstand og er klar for nye utfordringer..har bestemt meg for å trene mot Ulvøyrittet og Vesterålen Grand Prix som vil gå i aug til neste år..var med å kikket på dette i år..stod vakt under det første rittet..som går i terrenget..Resultat : forkjølelse og halsbetennelse :p


Men spennende var det uansett :o)


Nå er det itlbake til jobb og skoletart...


 


Ha en trivelig kveld videre og vi snakkes snart igjen


 


Yuma

 
Skrivet för 714 veckor sedan
51087 713 veckor sedan

CatClaw

takk takk..ja jeg har gjort det..