Logo

Logga in

Logga in mig automatiskt vid nästa besök

eller

Glömt lösenordet?  ·  Skapa konto
51087
  • Sidor

  • Det finns inga sidor

CatClaw Link Blogg

KvinnaYuma Camilla Daleng, Stokmarknes, Norge

CatClaw's Blogg

AddthisDela med dig   FeedRSS feed

Sida: Första | Föregående | 1 · 2 · 3 · 4 | Nästa | Sista

Da var man i gang igjen..Godt Nyttår folkens !

2012-01-07 00:24   Pepps 0 Boostningar   Speech_bubble 2 Kommentarer   Images 0 Bilder Small_addthisDela med dig

Ja som overskriften sier : GODT NYTTÅR og velkommen til 2012..


Jo har hatt min første skikkelig treningsuke på over en halvannen måned. Startet mandagen med Spinn2 intervall og fy f*** må jeg si hvor tungt det var å få kroppen i gang, Tirsdagen kom og nok en gang spinning,men nå var det langspinn 90min hvor 48 av de 90 var ren styrketråkk..dæggern kor sliten i føten jeg var og lårene..Onsdagen FRI, Torsdag Utesykling,Spinn1 og så Spinn2 intervall senere på kvelden..OG i dag så var det ren utesykling..men f*** nok en gang kor kaldt det var..-6-7 grader p+litt vind så det føltes ut som -10 minst.


Men sykle fra Stokmarknes og til Melbu som ligger 14km sånn ca herfra..og tilbake..Filma turen til melbu..Fikk et sånn GoProHD Hero Cam i julegave og det måtte jo bare testes i dag..festa det på styre,men så etter på da jeg kom hjem at jeg skal sette det et annet sted på sykkelen. Var så mye som kom i veien syntes jeg..Men film ble det og jeg var veldig spent da jeg kom hjem om resultatet var bra..og gjett om det ble ...HD og alt..sa bare WOW jeg..filma sikkert over en time og vel så det..var nesten som å være ute å ta turen på nytt,men uten kulden denne gangen ;o)


 


Vel dette må jeg jo bare gjenta kanskje i morgen allerede..for se..har fått litt problemer med akillesen..og må ta det litt med ro..


 


Håper alle har hatt en fin jul og en grei nyttårsfeiring..ingen vitale deler som er borte og alle lem er på plass ennå...who's lem? ;o) Hulelem ;o) hehehe


 


Takk for denne gangen..


 


Yuma

 

Endelig i gang !

2011-01-05 17:20   Pepps 0 Boostningar   Speech_bubble 0 Kommentarer   Images 0 Bilder Small_addthisDela med dig

Ja så var man endelig kommet godt i gang med trening både innendørs og utendørs. Ja jeg har innledet sykkelsesongen ute hehehe. Har fått piggdekkene på terrengen og skulle ut å teste dem for første gang..fikk en go venn av meg til å legge dem om for meg.


Så var tiden inne i dag og jeg skulle sette forte på pedalen og vips så kommer jeg plutselig på at pedalene var ikke festa skikkelig..så var det fram med verktøy og ordne dette...


Tislutt så var jeg klar og satte i gang..det var en mildt sagt kjølig affære vil jeg si. -11 vardet når jeg starta og -9 var det når jeg kom hjem igjen..var ute litt over en halv time..


Innendørstreningen går så det suser nå etter at jula er over og alle er klar for å bli kvitt julefettet ;o)


Noen som kjenner seg igjen her?????? NOT ;o) ikke se på meg
Det ble nu 5km bare i dag pga kulden og sur vind. Gjennomsnittspuls på 82 og en maxpuls på 165


Lå rundt 75-81% av makspulsen..
Inntil neste gang..See you later people :o)


 


GODT NYTTÅR folkens

 

Betalt !

2010-10-22 12:01   Pepps 0 Boostningar   Speech_bubble 1 Kommentar   Images 0 Bilder Small_addthisDela med dig

Ja da var alt betalt..da er det bare å hive seg i trening..ikke at jeg har ligget på lat siden da..,men nå har jeg et nytt mål å jobbe mot da..


Håper det er flere som skal være med på Fredagsbirken 2011..

 

Neste års målsetting!

2010-08-30 22:16   Pepps 0 Boostningar   Speech_bubble 0 Kommentarer   Images 0 Bilder Small_addthisDela med dig

Ja da er valget tatt allerede nå..Jeg ( Yuma ) skal herved melde meg på fredagsbirken til neste år når påmeldingsdagen kommer :o)


Har sittet å fulgt med på det som er blitt filmet fra birken (både fredagen og lørdagen) og det ser helt spennende ut selv i gjørma..litt gjørme skader ingen..og annet kan man ikke styre så mye med...skal forsøke å skrive litt gjennom høsten og vinteren hvordan framgangen er..sykkel skal få seg en overhaling før jeg setter den eventuelt ned i kjelleren for vintere eller så skaffer jeg piggdekk til den :D


Så var denne ukens treningsoversikt klar : Tirsdag --> Spinn 30min


                                                            Onsdag --> Spinn1 (45min)


                                                            Torsdag --> Spinn 30min


 


Så nå får vi se på fredagen hva jeg har klart å gjennomføre :p


Håper alle får en fin uke :o)


 


 


Ps (man skulle ha fått til noe som vi som snakker sammen ofte hadde møttes en gang i året ihvertfall)

 

Da var ferien over !

2010-08-19 22:44   Pepps 0 Boostningar   Speech_bubble 2 Kommentarer   Images 0 Bilder Small_addthisDela med dig

Ja da var ferien over og man har vært på jobb to netter og nå så har jeg ei uke fri (tihi) før jeg skal på min angivelig siste helgevakt :p


Sommeren har gått fint og den har gått fort å..


Som dere fleste vet så skulle jo jeg stille opp i Grenserittet..Joda jeg har nå trent så godt jeg kunne mot det og jeg stilte opp og startet jeg..var flott vær den dagen selve rittet gikk,men to dager rett før så hadde det styrt regnet slik at deler av løypa var litt våt ennå. Og når 7000 syklister skal gjennom terrenget så sier det seg selv at det vil bli noe bløtt.


Vel starten gikk og avsted med meg...gikk greit de første 2km :p og så kommer første motbakke...ikke hadde jeg spreng syklet en gang,men tungt var det uansett.


Men jeg kjempet videre og så var gjørmepartiene kommet..og F**** for noen partier..det fløyt av gjørme..var så sliten i armene etter å ha skøvet sykkelen foran meg i flere km :o(


For å gjøre en langs historie veldig kort..Jeg kom meg til 40km og var armene mine nesten av føltes det ut som..det verket sånn i bicepsene mine..og jeg orka bare ikke en km lengre med gjørme..jeg var ikke den eneste som ga meg..


Vi var 3 damer som i lag brøyt med god samvittighet..de hadde også kjempet seg gjennom 2 mil med gjørme..


Vi hadde tenkt til å få oss litt mat og drikke ved 40km,men hvor var matstasjonen?????? BORTE..de hadde faktisk pakket sammen og forlatt stedet matstasjonen og servicestasjonen....DÅRLIG GJORT..vi fikk da beskjed om at en fyr på ATV skulle være den aller siste som skal gi beskjed om at det var ingen flere i løypa og at DA kunne de pakke sammen og IKKE før...men som sagt ALT VAR BORTE..gjett om jeg var irritert og småforbanna..


Vel vi fikk transport tilbake til Fredriksten Festning og skulle ta farvel med hverandre..jeg kjente INGEN der og telefonen min hadde bestemt seg for å ta kvelden..måtte driveå restarte den så mange ganger for å få kontakt med samboeren min..var så lei ALT at jeg orka ikke å være med på en ting der...ville bare bort derfra..


Så jeg ksla tenke meg GODT OM før jeg melder meg på noe sånt igjen..blei litt skuffa over meg selv sidne jeg ikke klarteå fullføre,men samtidig så er jeg fornøyd..jeg ville bare se hvor langt jeg ville klare å komme..og hadde det ikke vært for gjørma så hadde jeg muligens klart det å..


Så nå har jeg fått dette på avstand og er klar for nye utfordringer..har bestemt meg for å trene mot Ulvøyrittet og Vesterålen Grand Prix som vil gå i aug til neste år..var med å kikket på dette i år..stod vakt under det første rittet..som går i terrenget..Resultat : forkjølelse og halsbetennelse :p


Men spennende var det uansett :o)


Nå er det itlbake til jobb og skoletart...


 


Ha en trivelig kveld videre og vi snakkes snart igjen


 


Yuma

 

Hallaise

2010-06-03 19:05   Pepps 0 Boostningar   Speech_bubble 1 Kommentar   Images 0 Bilder Small_addthisDela med dig

Ja da var man komemt seg på beina igjen etter en forholdsvis lang rekreasjonsperiode..vel har egentlig vært på sykkelen en stund nå da..men først i dag så tok jeg den lange økte på 90min for å teste beina fullt ut etter skadeavbrekket mitt.


Startet ca klokken 10:30 i dag og varmet opp til to låter på mobilen min ;o)


Så begynnte jeg med tempo gjennom 3 låter og økte gradvis på med styrke til at jeg tilslutt trødde så sakte og måtte opp for å trø litt mere..men det gikk greit..kjente det bittelitt i kneet,men den holdt..


Så det blei til at jeg holdt på i 90min..etter en times tid kom min venninne og joina meg i syklingen..holdt ut en halvtime til ,men DA var det stopp i beina mine..men godt var å få rørt på de :o)


 


kos dere videre folkens :o)

 

Den har kommet!

2010-04-30 23:13   Pepps 0 Boostningar   Speech_bubble 0 Kommentarer   Images 1 Bild Small_addthisDela med dig

Ja så var nyanskaffelsen her og gjett om jeg har gledet meg til dette...var godt å kunne hente storpakken i dag og få den hjem og åpne den og se hva som var oppi :)


Måtte ringe litt rundt får å høre hvem som hadde en sånn spesiell pumpe..det var ikke sånn vanlig sykkelventil lengre..fikk tilslutt tak en stor pumpe med en sånn løsning som jeg var ute etter..måtte ha litt hjelp fra han jeg bor sammen med..


 


Når alt var klart så var kl 22:28 og jeg var klar for jomfruturen :)


Det var en nytelse fra begynnelse til slutt..


Dette gleder jeg meg til nå..

 

Bilder

9afb333f0395fb236d45fc5a13247c02
 

Mor sin nye baby

2010-04-22 21:07   Pepps 0 Boostningar   Speech_bubble 0 Kommentarer   Images 1 Bild Small_addthisDela med dig

Hei igjen folkens..


Har gode nyheter..


Har endelig gått til skrittet å bestilt meg en helt ny terrengsykkel og jeg skal bruke til Grenserittet i aug :o)


skal legge ut bilde og jeg gleder meg som en unge til å sykle når den kommer til meg..


Har vært på spinning og trødd 6 ganger opp og ned en bakke som vi kaller for Hadselåsen..ca 40min sammenhengende med styrketrøkk kjennes nå :op


 

 

Bilder

9afb333f0395fb236d45fc5a13247c02
 

Hu Hei !

2010-04-07 16:25   Pepps 0 Boostningar   Speech_bubble 0 Kommentarer   Images 3 Bilder Small_addthisDela med dig

Ja så var man her igjen da..og denne gangen så er virkelig sykkelsesongen kommet i gang her nordpå..har vært ute 4 ganger i det siste og senest i dag så var jeg å trødde en tur..men ikke ute da.satt innendørs å trødde i ca 40 min..svetten rant og jeg drakk vann..fikk en koselig kar til å hjelpe meg å sette i gang musikk som jeg trødde etter..tror den musikk var til spinn 30min for det gikk fort alt sammen,men jeg trødde på..skal se om jeg ikek får tatt et bilde av instruktøren på langspinn i morgen..så spinning i dag og i morgen..hvor skal nå dette ende da..hehehe


 


Vi har hatt DET nydelig påskeværet de siste 5 ukene omtrent..gradene har steget og steget og nå ligger de tett under 10 grader snart :oD sånt liker vi..


Det er så godt å ha kommet seg ut på sykkelen og la tankene bare fare og være i nuet som man pleier å si..driver for tiden å kjører inn klikkpedalene mine og bli vant til at jeg sitter naglet fast til sykkelen fra nå av :p hadde et fall pr dag de 2 første dagene,men etter det så har det nå gått greit..må bare være litt rask å tenke før jeg stopper..hvis ikke så JA du kan jo tenke deg resten selv hvordan det vil gå..


I morgen så blir det med andre ord langspinn for 2 gang..er et koselig gjeng som skal slite i 90min hvorav ca 40 min er ren styrketrøtt :p men gud så godt det er etterpå og man ønske neste gjeng lykke til på 45 min spinn1 heheheh..for å si det sånn jeg blir ikke å hvi meg på det..mere nok å holde ut i 90min..klarte 40 i dag så..


 


Men det var egentlgi det for i dag..snart er Yatsy med poden og så er det Kino for min del senere i kveld..fått meg en gratis billett :OD


 


Ha en glimerende dag videre :o)

 

Bilder

4050194524e5250dd468a072a220d752 2197816df5e7221e946743bd90337705 71c9b56550ebec21fee87ab6e3fa068c
 

Skadeavbrekk IGJEN !

2010-03-15 18:00   Pepps 0 Boostningar   Speech_bubble 2 Kommentarer   Images 0 Bilder Small_addthisDela med dig

Jaja så satt her igjen da og denne med nok en skade..og det er ikek av overtrening eller noe sånt..


Denne gangen har jeg klart å få betennelse i fremre ledd på høyre stortå :p


Så nå er jeg sykemeldt i 7 dager dvs resten av denne uka t.o.m søndagen.


Har vært litt "lat" i det siste,men de gangen jeg ville ha trent så har det kommet noe i veien..og nå blir det ikke noe før neste uka..


 


Wish me luck :p

 
Sida: Första | Föregående | 1 · 2 · 3 · 4 | Nästa | Sista