Logo

Logg inn

Logg meg på automatisk ved neste besøk

eller

Glemt passord?  ·  Opprett konto

Styrketräning

deff tips!!

Lock48

Du må være logget på for å delta i gruppen. Er du ikke medlem kan du registrere deg via knappen nedenfor.

    AddthisDel   FeedRSS feed

Ta bort bruker

Page_code

Document Arbeta långsiktigt Skrevet 26. desember 2004 19.36
Gör upp en plan över hur mkt fett du vill förlora (och hur mycket muskelmassa du är beredd att bli av med). Räkna med minst 10-12 veckors hård diet med extremt mycket proteiner, sparsmakat med kolhydrater (och då med så lågt GI som möjligt) och i princip inget fett. Lägg till mer kardio-träning än nu och förvänta dig inte några snabba resultat, så faller det mesta på plats av sig själv. Mvh -Peter

User Gravel

Page_code

Document Skrevet 4. januar 2005 11.06
No_medium_image Fra: Stockholm
Innlegg: 21
Medlem: 4453
En fråga som kanske inte är helt relaterad till tråden men jag ställer den ändå :) Hur mycket kan man träna kondition innan kroppen förbränner muskler. Jag har hört många som styrketränar och är oroliga för att springa för mycket. Tack på förhand!

Ta bort bruker

Page_code

Document Det hänger på maten Skrevet 4. januar 2005 17.44
GravelHur mycket kan man träna kondition innan kroppen förbränner muskler. Jag har hört många som styrketränar och är oroliga för att springa för mycket.
Ät mycket kolhydrater och massvis med proteiner så går det bra. Man tränar ju oftast kondition i kombination med styrketräning i syfte att tappa kroppsfett, då kan man kolla på [post=287]här[/post] posten. Det mesta håller jag med om: mindre fett, mer proteiner och mer kolhydrater: Även om jag tycker att "You should try to consume about 500 to 750 calories per day less than you burn" verkar lite överdrivet. 250-300 kcal/dag är mer rimligt för att undvika att tappa muskelmassa. -Peter

User_female chic

Page_code

Document Skrevet 30. januar 2005 23.22
No_medium_image Fra: Stockholm
Innlegg: 3
Medlem: 5351
vill nån bara förklara ordet "deffa", .. har inte förstått innebörden av det helt.. :confused:

User acke_t

Page_code

Document Skrevet 31. januar 2005 06.16
4713 Fra: Lund
Innlegg: 370
Medlem: 4713
typ minskar på underhudsfetter för att musklerna ska se mer "definerade" ut. Så typ viktminskning, och så försöker man bli av med fett och behålla så mycket muskler man bara kan.

    AddthisDel   FeedRSS feed