Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Pjodde Link Blog

ManPeter Bengtslin, 48Años, Lund, Suecia

Peters blogg

Simning, löpning, cykling och annat skoj

Test av vänsterknä

Igårkväll var det dags att testa knäet efter maran. Planen var att springa 10-15 minuter runt 2 km för att inte anstränga mig i onödan men samtidigt vara ute tillräckligt länge för att besvären ska komma. Jag lunkade iväg och allt kändes fin fint, efter 500 m kom en nedförsbacke och sen Lidingö och Luxembourg är jag lite rädd för nedförsbackar men denna backe var varken lång eller brant, den gick bra. Resten av den lilla rundan runt kvarteret gick bra, det uppstod inte något i knäet och jag är så nöjd! Var i övrigt ganska stel och så men vad gör det? Knäet funkar att springa med!


Det blir till och lägga på lite distans på varje pass nu framöver inför Broloppet om nitton dagar. Men det kommer framför allt blir fokus på cyklingen och Vättern.

 
Written 734 weeks ago
No_small_image 734 weeks ago

/es/profile

som sagt så håller jag tummarna för ditt knä. skönt att det känns bra nu. Få du en längre skadefri period nu med bra träning så kan t o m knäna bli starkare än någonsin tidigare. Mina knän har blivit starkare trots att jag hade knäskada i somras.
16376 734 weeks ago

Pjodde

Jag hoppas att du har rätt Marcus, det är tråkigt att ha problem med knäna, för även om de inte gör ont just nu så är man alltid lite orolig för att man ska skada sig.
49441 734 weeks ago

peakXp

Jag har tipsat om det här förrut, men det finns en jättebra föreläsning (och även som bok) som heter "Bulletproof knees" som beskriver 10 punkter på åtgärder för att arbeta förebyggande mot just knäskador. Googla, tror boken finns i svenska webbshoppar.