Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account
21714
  • Paginas

  • No hay páginas

nickeputt Link Blog

ManNiklas Eriksson, 56Años, Bottnaryd, Suecia

nickeputt's Blog

Börja om från början..

Jag måste hålla med Nattvakt, nå var det väl själva f..n om man inte skulle komma igång och få rutin igen på träningen efter sommaren. Det är 2 veckor sen första försöket och det gick åt pipsvängen, så vi får hoppas att det går bättre nu.
Nånting positivt är att jag nu sökt jobb (drifttekniker på ett badhus)efter drygt 2 år sedan jag blev sjukskriven för utbränd/borrelia.
Det här är faktiskt första gången i mitt 40 åriga liv som jag söker jobb då jag jobbat i familjeföretaget sedan barnsben. Det har varit lite pyssel att söka upp alla gamla betyg, diplom och intyg från alla kurser och utbildningar och fixa ihop ett CV, men nu är det gjort så vi får vänta och se. Min pappa tyckte också det var en bra idé att det nu var ett bra tillfälle att testa på något nytt trots att jag lämnar firman.
Visar några trevliga bilder från vår kräftskiva vi hade hemma i helgen. Vi bjöd på åländska kräftor och förståss åländsk Stallhagen öl. Några skojsiga sånger med tillbehör blev det också. Och vad är en fest utan Jonny på dragspelet med alla mer eller mindre rumsrena visor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Written 816 weeks ago
17510 816 weeks ago

Lisa1

På´t igen bara! Och lycka till med jobbet!