Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account
11990
  • Paginas

  • No hay páginas

MadeleineY Link Blog

Kvinna40Años, Sundsvall, Suecia

MadeleineY's Blog

Long time

- no see men nu fick jag för mig att skriva här igen. Har tränat mycket spinning senaste tiden men även en del löppass och styrketräning, någon innebandymatch och bowlat haha om man ska räkna det som träna ;) Iaf när man är amatör. Blev ju inte direkt svettig om man säger så ;) Kul var det i alla fall, speciellt eftersom jag vann ;)

I torsdags körde jag ett hemskt löppass. Eller när jag tänker efter så led jag inte såå mycket men det kunde varit bättre om man säger så. Vi hade stegräknartävling på jobbet. I varje grupp skulle en stegmätare gå runt från torsdag 00.00 till fredag 8.30 och alla skulle ha den någon gång och grupp med flest steg vinner. I ett svagt ögonblick lovade jag under torsdag på dagen när vädret var fint att jag kunde ta den från jag slutade jobba 16.30 till 21.00 när en tjej i gruppen skulle på volleybollträning i två timmar och ha på sig den såklart. Jag tänkte ändå träna, fast spinning, men jag kunde ut och springa istället sa jag så det skulle bli många steg. Sagt och gjort, jag hade på mig den när jag cyklade hem, lagade mat, åkte och veckohandlade mat och sen ut i spåret och det snöade och var tokslaskigt överallt. Efter 10 min kom jag dock in i en behaglig lunk där benen gick av sig själv så jag var ute i ca 1 h och 25 minuter och sen stod jag hoppade i 10 min framför tv:n tills jag skulle gå och lägga den i brevlådan för att volleybolltjejen skulle hämta upp den. 12301 steg lyckades jag komma upp i och tack och lov så vann vi tävlingen (med 6000 steg i marginal), annars hade jag blivit besviken när jag kämpade ute i slasket i mörka skogarna. Men det kändes ju bra när jag var klar för jag hade inte tagit mig iväg ut och det var för tävlingen :)

Imorgon är det marathonjympa på 3 timmar på Friskis som jag tänkte gå på men det har kommit annat ivägen så jag får nog skippa det... Tråkigt men så kan det bli, ganska bra för min kropp som är lite sliten nu efter torsdagens race, ca 2 mils "riktigt " cykling igår + ett spinningpass igår och ett idag. Blir nog ett rygg- och tricepspass imorgon om det blir träning.

Nu - dags för soffan och godisskålen hela kvällen lång! Hoppas alla har en minst lika trevlig helg som jag har :)

 
Written 863 weeks ago