Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account
11990
  • Paginas

  • No hay páginas

MadeleineY Link Blog

Kvinna40Años, Sundsvall, Suecia

MadeleineY's Blog

Doping i en blommig kylväska på toaletten...

Expressen skriver idag om kroppsbyggare som greps på jobbet. Läs artikeln här. Alla som är intresserade av styrketräning, fitness, läser fitnessbloggar osv vet ju direkt vilka det handlar om... För inte allt för länge sedan visste inte jag vem Linda Fodor var men när hon började blogga så växte hennes blogg snabbt och med hennes inspirerande och fantastiska inlägg om både mental och fysisk träning så blev hennes blogg direkt en stor inspirationskälla för mig och av många andra. Det kunde man märka med tanke på hur många kommentarer hon fick på sina blogginlägg.

Jag läste i en annan blogg där en tjej skrev att Linda nekade till att ha använt doping men hon har känt till att hennes man innehavt och använt doping... Vad ska man tro? Hon som så många gånger tydligt och klart förespråkat ren sport osv... Nu är båda deras bloggar stängda men Lindas gästbok fortfarande öppen... Så jäkla tråkigt. Jag vill ha en kommentar från henne men jag antar att det lär det inte bli när det är polisutredning.... I hennes gästbok skriver en person "fattar du inte att du varit förebild för unga tjejer????"... Usch och fy för sånt där skit!! Hon skulle ju tävla i VM om några veckor... lär bli mycket av det nu då...not. Har hon tagit så är det rätt åt henne. Hon har ju hur som helst skyddat maken och gjort sig skyldig till brott.

Aja, bara att deleta från bokmärkeslistan då och glömma och gå vidare.

Idag tränade jag axlar och mage på gymmet. Kände mig ganska svag men det känns rejält i axlarna nu efteråt. =) Ringde en kompis som jag spelat innebandy med i ett korpenlag för något år sen, 3-mannalag. Serien har börjat och jag tror jag ska vara med i år, åtminstone så ofta jag kan, jobbar sen de flesta måndagar men nästa måndag ska jag spela i alla fall! Ska bli kul =)

 
Written 868 weeks ago
4175 868 weeks ago

connected

Jag hoppas då att hon är oskyldig. Är hon skyldig så skulle jag nog känna mig otroligt lurad och besviken.
10048 868 weeks ago

Hanna1983

Jag hoppas också att hon är oskyldig till att ha använt otillåtna preparat, men det är ju svårt att bevisa. Många preparat syns ju inte i blodet ett par veckor efter att de har intagits o troligtvis har hon inte (om hon nu har gjort det) tagit något så här nära in på tävlingen. Men hon måste ha vetat om att preparaten förvarades hemma, så helt oskyldig är hon inte. Och hennes man är ju också en förebild för många. Har följt hans blogg också och varit imponerad över hur han lyckades kombinera karriären med byggandet. Men nu har man ju räknat ut vad det var för en "sjukdom" som fick Mats att besluta sig för att inte ställa upp i SM. Synd att det var just de två... Tvivlar på att det blir nåt VM för Lindas del, trots att hon skrev det i sin blogg innan den stängdes ner. Men som du skrev, det är bara att skaffa sig nya inspirationskällor. O det e ju det shapelink finns till för! :)