Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32155
  • Paginas

  • No hay páginas

jlindahl Link Blog

Kvinna

jlindahl's Blog

Yoga med sugfisk

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

För länge sen var Sofia Wistam med i ”Du är vad du äter”. Jag kommer ihåg hur jag skrattade åt hur hon skulle göra morgonyoga med en bebis som klättrade runt på henne, och tänkte att så där kan man ju inte göra.


 


Nu är man där själv. Till min tiomånaders har jag köpt en pusselmatta till golvet i hans lekrum, jätteskönt och mjukt att lägga yogamattan ovanpå. Och så sätter jag honom på golvet och kör poweryogapasset.


 


Har jag tur sitter han och lattjar med sina grejer, men det kan lika gärna bli som i morse, att han bara klättrar på mig. Han är dessutom extremt amningsgalen, och i morse försökte han suga på alla delar han kom åt. Som att ha en sugfisk på ryggen. Jag hann bara med fyra solhälsningsserier innan det blev ohållbart.


 


Jag har för övrigt varit sjuk i influensa för ett par veckor sen, och alla musklerna blev till sten och knutar som inte låst upp sig än. Jag är så stel att nu när jag kommit igång med yoga igen, så kan jag knappt göra en enda rörelse på ett rimligt sätt. Jag är så stel att jag får göra plogen med typ bena rakt upp. Men det kommer ju lossna fort om jag bara fortsätter med ett litet pass varje dag.


 


Känns superskönt trots att jag bara kört ett och ett halvt kort pass.


 
Written 760 weeks ago
41573 760 weeks ago

ebistrom

Åh, du bloggar också! Roligt! Jag gillar det här stället. Tack för att du visade mig hit.
32155 760 weeks ago

jlindahl

Det är bra för motivationen, särskilt när ens närmaste omgivning inte alls vill prata träning.
41573 760 weeks ago

ebistrom

Precis! Jag gillar att nörda ner mig lite också, i sådant som jag håller på med. Känner mig mer seriös med då, och det blir motiverande i sig. Det blir liksom lättare att identifiera sig som "en som tränar" om man får snacka med andra som tränar, eller skriva om det såhär. Nu har jag dessutom skaffat mig två träningskompisar, så det rullar på fint nu.