Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32155
  • Paginas

  • No hay páginas

jlindahl Link Blog

Kvinna

jlindahl's Blog

Sockerfri?

Ett av mina största problem när det gäller hälsa och vikt är mitt sjukliga sockerätande. Inför september tänkte jag att jag skulle avstå helt från alla former av godis, läsk, kakor, frukt i "godissyfte" osv under en hel månad. Men jag hade också från början bestämt att jag skulle göra ett undantag när jag skulle fira lillebrors födeledag, och så klart vara med och äta syrrans goda tårta.


Fram till den helgen gick det jättebra - inte ens en liten kaksmula. Men när födelsedagshelgen kom betedde jag mig förstås om en galen knarkare och började med att sätta i mig en hel tallrik rocky road.


Efter det hade jag svårt att hitta "formen" igen, och klarade bara kanske varannan/var tredje dag.


Men jag känner ändå att det är något som släppt - att jag har mycket lättare att avstå än vad jag hade för en månad sen. Kanske att jag en vacker dag kan bete mig normalt även bredvid en godiskål.


Kommer förresten ihåg ett tv-program för jättelänge sendär de intervjuade Dolph Lundgren. På soffbordet stod enn jätteskål godis. I början av intervjun satt han och tog bitar ur skålen och åt. Mot slutet hade han tagit hela skålen i knät och satt och lassade in godis, samtidigt som han svarade enstavigt på frågor. Skulle kunnat vara jag.

 
Written 759 weeks ago
41573 757 weeks ago

ebistrom

Jag ligger på plus fem. Det är liksom meningen, för jag vill ha mer muskler. Men det är ändå inte helt lätt att acceptera att gå upp, även om jag verkligen vet att jag väger normalmycket, och även om jag vet att det åtminstone till stor del är muskelvikt... Knäppt att vikt ska kännas så känsligt. Eller, det gör det för mig iaf. Suck.
32155 757 weeks ago

jlindahl

Coolt - det är duktigt som fan att bygga fem kilo muskler, mycket svårare än att gå ner fem kilo fett.
41573 757 weeks ago

ebistrom

Det är nog inte fem kilo muskler. Men kanske två... :-)