Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32155
  • Paginas

  • No hay páginas

jlindahl Link Blog

Kvinna

jlindahl's Blog

Ryggen blev starkare

I onsdags fick jag vara ledig från föräldraledigheten en dag, och passade på att spendera den i gymmet och på simhallen. Det var fantastiskt att få träna musklerna ordentligt för första gången på evigheter. Jag trodde att jag skulle vara svagare på allt efter graviditet följt av brist på styrketräning i över ett år. Det stämde när det gäller ben och mage. Men ryggen och axlarna var starkare än någonsin tidigare. Vilken bra träning det måste varit med allt lyftande av Folke, och all dammsugning med honom i sele.


Alla övningar avslutade jag med en känsla av att vilja mer, och efter passet kände jag mig som om jag gick på moln. Toppade av med ett kort yogapass istället för vanlig stretchning. Sen simmade jag en kilometer i bra tempo. Och efteråt ville jag fortfarande träna mer.


Nu var det ju en engångsgrej att få lägga en heldag på träning, istället gäller det att få in träningen i mina vardagsrutiner, idag har jag nämligen börjat jobba igen, efter föräldraledigheten.

 
Written 755 weeks ago
41573 754 weeks ago

ebistrom

Hur går det med jobb/träningskombinationen?
32155 752 weeks ago

jlindahl

dåligt, som synes. ska försöka med att lägga ribban lägre från nästa vecka, tex med två pass i veckan, men det känns lite dystert just nu.
41573 752 weeks ago

ebistrom

Tråkigt... Det är säkert sktisvårt när man har barn, jämfört med mig som bara har mig själv att ta hänsyn till, så det känns nästan förmätet att komma med käcka tips. Men om jag skulle ge ett käckt tips, så skulle det vara att du kanske kan satsa på vardags-/transportmotion istället, om det är svårt att hitta tid? Jag går t.ex. till jobbet. Det tar ungefär 30 minuter längre tid än att ta tunnelbana, vilket ju inte är så mycket, så det ger bra vardagsmotion, men utan att nästan ens märkas i "slösad" tid.
Samtidigt så tror jag det är viktigt att ibland bara kunna släppa på träningen utan att ha dåligt samvete, när tiden inte räcker till. Ibland gör den ju inte det, helt enkelt.