Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32155
  • Paginas

  • No hay páginas

jlindahl Link Blog

Kvinna

jlindahl's Blog

Nu blir det stegräknare!

Allt har gått åt skogen, men ändå väldigt bra. Efter att ha fött barn i december började jag i februari med planerna på att komma iform till 2010, och bli av med typ 30 kilos övervikt. Till en början gick det hyfsat att få tid till träning, men från mars bestämde sig sonen för att allt annat än att vara med mamma var kass.


Jag fick jobba heltid och försöka få tid att vara med honom större delen av dagen samtidigt. Senare blev det halvtid och nu är jag helt mammaledig. Men det är omöjligt att komma iväg och träna, ens en kort joggingtur. På dagarna jobbar hans pappa och på kvällarna är han jättekinkig om jag inte är där. Tjemilen är alltså inte att tänka på.


Men jag har satsat på att lägga tid på många och långa promenader med barnvagn och hund, och det har gett resultat när det gäller vikten. Dessutom har han fått sitta och kolla förvånat i slutet på morgonpromenaden när jag gör ett kort poweryogapass varje dag.


Nu kommer vi ha hunden på dagis på dagarna framöver. Då blir det mindre organiserade promenader, men mer tid för annat, som att gå och bada, leka, hoppa och dansa med lillkillen. Då kommer jag satsa på stegräkning istället. Har aldrig gjort det förut, och kommer säkert glömma bort stegräknaren.

 
Written 765 weeks ago
35306 765 weeks ago

annsofi.stockman

Stegräknare är suveränt, använder det själv mellan varven och bestämmer hur många steg jag minst "måste ta" per dag!

Har haft ett antal olika men nu kör jag med en "Silva ex3 plus", helt suverän man kan ha den i fickan och den nollställer sig själv vid midnatt varje dygn. Har också sjudagarsminne. Rekommenderas helt klart!
32638 765 weeks ago

lenamarie

Kolla om du har stegräknare i mobilen. Den är bra till att börja med, stegräknarna i sony/ericssons telefoner har fått bra kritik när det gäller promenixandet. Men för framtida löpning så duger den inte.
32155 765 weeks ago

jlindahl

Jag har en stegräknare som jag fått i present, men självfallet glömde jag den imorse! Nystart imorgon...