Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account
11184
  • Paginas

  • No hay páginas

biscottini Link Blog

KvinnaAnna Larsson, 47Años, Stockholm, Suecia

Gamla meriter

Gräsänka :-(

Gosan och maken är på höstlov och jag är hemma alldeles själv. Det är såååååå trist! Att komma hem till en tom och öde lägenhet utan barnjoller och bus är inte kul. Jag räknar redan dagarna tills dess att de kommer hem igen.


Imorgon blir det nog ett pass på gymmet. Förhoppningvis har krafterna och gnistan återvänt igen efter förra veckas feber och molande huvudvärk. En komis skämtade om att det var en mini-svinis som jag åkt på :-) Fast det är nog inte så troligt. Febern varade bara i ca 2 dagar och huvudvärken i 6 dagar. Nu är jag frisk även om kroppen känns som ett torrt tuggummi.

 
Written 757 weeks ago
35388 757 weeks ago

Marcus74

Skönt att få se lite livstecken från Sollentuna. Lät ju inte så bra när Håkan senast skrev här att hela familjen låg i hög feber.
31850 757 weeks ago

proppan2

Skönt att du mår bättre! Själv vaknade jag idag med förkylning. Inte kul.
Har också barnfritt, dock är maken hemma, eå helt tyst är det inte. Men attans vad man saknar barnen när de är borta! Jag hade tänkt ägna mig åt mycket träning nu när barnen är på höstlov, men med tanke på min förkylning så kanske det blir lite klent med den varan, vi får se.
39858 757 weeks ago

Göran44

Man får ta det goda med det onda passa på att njuta lite av ensamheten bada skumbad extra länge på kvällen gör sådant som du aldrig hinner annars det ger en bara förutsättningar för att vara en bättre livskamrat far mor vän än annars. I alla fall tror jag det. Lite det där med att man inte saknar kon o.s.v.