Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account
11184
  • Paginas

  • No hay páginas

biscottini Link Blog

KvinnaAnna Larsson, 47Años, Stockholm, Suecia

Gamla meriter

AddthisCompartir   FeedRSS feed

Página: Primera | Anterior | 1 · 2 | Siguiente | ültima

100 % godkänd i hälsokontrollen :-D

2009-11-26 23:43   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 comentarios   Images 0 Images Small_addthisCompartir

Helt otroligt! Men enligt alla testresultat är jag i super-god fysisk trim. Vad ska jag säga? Tydligen ligger det en del genetik i det hela. Så jag får väl helt enkelt tacka och ta emot och fortsätta leva på mina gamla meriter ;-)


Just nu längtar jag bara tills dess att vår jobbpeak är över och jag får energi över till att träna igen... Det tar så mycket på krafterna att jobba hårt vecka ut och vecka in... Att lägga in ett träningspass på det skulle inte min kropp palla. Deadline närmare sig dock. Bara att hålla ut. Snart återvänder livet igen!

 

Gräsänka :-(

2009-10-26 23:25   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 5 comentarios   Images 0 Images Small_addthisCompartir

Gosan och maken är på höstlov och jag är hemma alldeles själv. Det är såååååå trist! Att komma hem till en tom och öde lägenhet utan barnjoller och bus är inte kul. Jag räknar redan dagarna tills dess att de kommer hem igen.


Imorgon blir det nog ett pass på gymmet. Förhoppningvis har krafterna och gnistan återvänt igen efter förra veckas feber och molande huvudvärk. En komis skämtade om att det var en mini-svinis som jag åkt på :-) Fast det är nog inte så troligt. Febern varade bara i ca 2 dagar och huvudvärken i 6 dagar. Nu är jag frisk även om kroppen känns som ett torrt tuggummi.

 

Träningsvärk...

2009-10-07 21:09   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 comentario   Images 0 Images Small_addthisCompartir

i hela kroppen :-) Vilken fröjd!


Jag tränade igår, sprang 30 minuter på löpbandet och gymmade efteråt. Det blev främst pec och mage. Avslutade med mina favvoövningar chins och dips :-) Det kändes rätt soft efteråt så jag hade inte en tanke på att jag skulle få träningsvärk. Det blev en positiv överraskning. Fantastiskt :-)

 

Home sweet home...

2009-10-03 00:24   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 4 comentarios   Images 0 Images Small_addthisCompartir

Äntligen hemma igen efter två dagars konferens på annan ort. Möten i vacker miljö och på tok för mycket god mat... Vågar inte ställa mig på vågen. Jag måste ha ökat typ 2 kg i vikt. Tur att jag och några kollegor tog oss ut på en 6 km:s löprunda innan middagen igår :-)


När jag kom hem hade nummerlappen till Hässelbyloppet kommit med posten. Nästa helg går startskottet :-) Jag längtar!

 

Jubileum med Pippi Långstrump

2009-09-28 21:51   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 comentario   Images 0 Images Small_addthisCompartir

Ikväll tog Sprallan och jag bilen till SATS i Väsby för att fira 20 års jubileum. De hade en massa kul aktiviteter i gymmet. Men det var inte det som drog. Det var Pippi Långstrump på Mini-SATS. Jag hade lovat Gosan att hon skulle få träffa henne.


Det blev en lyckad kväll. Gosan var så nöjd i bilen hem med sin oranga ballong. Å jag kände mig tillfreds efter 40 minuters styrkepass. Axlar, rygg och triceps. I like!

 

Vallen är bruten!

2009-09-25 01:36   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 5 comentarios   Images 0 Images Small_addthisCompartir

Tro det eller ej, men idag förvånade jag mig själv med lunchlöpning i Haga parken. Tur att jag har bra kollegor som inte bangar. Vi hade planerat passet i förra veckan, så det var bara att ta tjuren i hornen och pallra sig iväg.


Det blev ca 30 minuters löpning i bra tempo. Kände mig så himla nöjd efteråt. Nu är det bara att fortsätta smida medans järnet är varmt :-)

 

Svin, influensa eller vanlig förkylning?

2009-09-21 18:29   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 6 comentarios   Images 0 Images Small_addthisCompartir

Strunt samma! Jag anmälde mig till Hässelbyloppet idag. Varför träna regelbudet när jag kan delta i en massa lopp istället ;-) (Tack för tipset Göran:-) Ett stort tack även till Ingela som påminde mig om loppet igår. Jag höll på att missa sista anmälningsdag.


Dessvärre är kroppen inte helt med på noterna. Nu låtsas den vara förkyld, halsont och torrhosta. Men nu är det så att inga ursäkter duger längre. Så det är bara att du lägger av, kroppen. Skärpning!!!

 

Maskerad!

2009-09-17 20:12   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 comentarios   Images 1 Image Small_addthisCompartir

Imorgon är det personalfest med musiktema. Jag ska vara hårdrockare och framföra Final countdown med jobbrelaterad text tillsammans med kollegorna. Det ska bli sjukt roligt :-)


Sprallan hjälpte mig med utstyrseln ikväll. Hon gillade nit-armbanden och t-shirten bäst. Peruken var rolig till att börja med, men så fick hon hår i munnen och då blev det diss direkt :-D



Nu väntar ett pass på gymmet som avslutning på dagen. Blir pec tror jag.


I helgen ska jag, tro det eller ej, bryta min träningstrend och försöka springa lite :-) Måste använda fotsensorn. Jag hade strul med den tidigare men efter lite service hos Polar funkar den igen! Polar har så bra kundservice. Kommer aldrig att ha något annat pulsklockmärke framöver. Jag är såld på Polar!

 

Imagenes anexadas

4491ca879f8500da1c4bff762a37238f
 

Halvmaran under 2 timmar :-D

2009-09-12 21:14   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 15 comentarios   Images 1 Image Small_addthisCompartir

Just nu är jag oförskämt nöjd med mig själv :-D Jag tog mig runt Stockholm halvmarathon på 1 timme 56 minuter och 18 sekunder! Helt otroligt med tanke på hur lat jag är med min träning. Som gravid och vältränad sprang jag en halvmara på 2 timmar och 7 minuter.


Loppet som sådant gick över förväntan. Ställde mig mitt i startgrupp E. Ville inte vara ivägen för proffsmotionärerna. Det var rätt trångt i starten och trång även på vissa passager utefter banan. Ibland fick jag sicksacka mig fram för att inte tappa tempo. Jag försökte hålla mig under 170 i puls och det funkade större delen av loppet. De sista 5 km gick dock jag och pulsklockans skilda vägar ;-) Målvittring är helt klart bästa medicinen mot mjölksyra :-D


Jag blev så överlycklig när jag slutligen såg målet framför mig att jag i rent glädjefnatt spurtade de sista metrarna! Det kommer jag att få lida för imorgon. Men vad gör det? Det kändes ju så vanvettligt gött :-D


 

Imagenes anexadas

836627b5f041a3a7bd8c0f42538a58bb
 

7 timmar kvar...

2009-09-12 09:54   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 3 comentarios   Images 0 Images Small_addthisCompartir

Nu är det allvar. Men det ska gå. Bara bita ihop och andas lungt och metodiskt. Om det känns tungt och motigt ska jag mumla "gazen" tyst för mig själv. Det är ett ord Gosan ofta använder. Ingen av oss har lyckats lista ut vad det egentligen betyder. Men det måste vara något positivt. Det tror jag i alla fall :-)

 
Página: Primera | Anterior | 1 · 2 | Siguiente | ültima