Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Styrketräning

VIlket kosttillskott?

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisShare   FeedRSS feed

User_female Kajsaar

Page_code

Document VIlket kosttillskott? Written 15 July 2010 12:16
10 From: Uddevalla
Posts: 2
member: 61685

Tjena!

Jag är en tjej som har tränat ett tag, men nu vill jag satsa mer på styrketräning. Har gett upp det här med att bli smal så jag tänkte bli fast och få mer definierade muskler.

HAr läst om många olika pulver som ska öka fettförbränning samtidigt som muskler ska byggas. Det låter ju underbart. Min fråga är nu om det är någon som har testat något liknande och som kan tipsa om märke m.m.
Sen har jag även hört talas om många andra tillskott som bcaa, cla och mycket mer.

Tips på  vad man ska ta om man nu vill bygga muslker och få bort en del fett?

User MasterMike

Page_code

Document Re: VIlket kosttillskott? Written 15 July 2010 18:00
4 From: Åbo
Posts: 1
member: 64170

Jag är ingen expert men har läst mycket och hållit på med styrketräning i 4år och anser de flesta kosttillskott vara rätt så onödiga.. Om du inte äter rikligt med proteiner i din dagliga kost kan ett vassleproteintillskott vara bra och ha, men det bästa proteinet får du från ägg och mjölk! =) Naturligt är alltid bäst! CLA är ju nånting du kan prova, vissa experter stöder det. Jag har även även själv testat men ansåg att även det var rätt så onödigt! Däremot är fiskleverolja-kapslar en daglig grej absolut!

Tyvärr är det så att tillskott är inte det du ska bekymra dig över för det är just precis vad det är, tillskott! Den huvudsakliga födan styr hur du växer/minskar och i andra hand vilken sorts träning du kör! All muskelträning är bra, men med professionella program når du mycket snabbare resultat! I gym skall du heller inte köra mer än 90min MAX, helst mellan 45-60min då träningen är anabol och lägger på muskler. Efter det tar kortisolet (hormon) över och träningen blir katabol och du bänner lika mycket muskler som fett = inte bra!

Det absolut bästa jag har börjat med i mitt liv var LCHF, om du orkar ta en titt på detta:

http://traningslara.se/blogg/bokrecension-istallet-for-doping-av-frank-nilsson/

 

=)


    AddthisShare   FeedRSS feed