Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Styrketräning

Träningspartner

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisShare   FeedRSS feed

User softaAndy

Page_code

Document Träningspartner Written 4 November 2005 16:32
7683 From: Stockholm
Posts: 138
member: 7683
Hej! Jag har börjat med styrketräning på F&S men ska till nyår troligtvis byta till BODYFITNESS i Bandhagen, sthlm. Jag tränar för att bli starkare och få större muskler. FÖr tillfället är jag simmare och kombinerar styrketräning och simningen. Går till gymmet 4ggr i veckan. Skulle vara roligt om det fanns någon man kunde bli träningspartner med. Träna på gymmet ihop. Tror det skulle bli bättre resultat då. Någon som känner sig träffad?

User nennee

Page_code

Document Written 11 November 2005 13:32
8322 From: Sollefteå
Posts: 8
member: 8322
softaAndyHej! Skulle vara roligt om det fanns någon man kunde bli träningspartner med. Träna på gymmet ihop. Tror det skulle bli bättre resultat då. Någon som känner sig träffad?
En träningspartner tycker jag bästan är obligatoriskt. (För mig alltså). För mig ger de mer resultat när jag har en kompis att gymma med. Du tar i hårdare(Jag iaf). Man vågar inte vara sämre än han, vilket leder till att man tar i och kämpar mer. Så mitt svar är ja. Men det olika från person till person. Men som jag skrev så får jag bättre resultat än när jag gymmar själv. Lycka till ! ;-)

User softaAndy

Page_code

Document Written 11 November 2005 14:04
7683 From: Stockholm
Posts: 138
member: 7683
Jo så e de ju faktiskt. Det blir som en tävling mellan varandra. DÅ gör man ju de två sista repsen man inte skulle gjort annars. Och kanske ökar vikten så som man inte skulle göra utan träningspartner.

    AddthisShare   FeedRSS feed