Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Styrketräning

Träningskompis bodyfitness, athletic fitness?

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisShare   FeedRSS feed

Deleted user

Page_code

Document Träningskompis bodyfitness, athletic fitness? Written 15 October 2005 8:58
Hej! Jag söker någon som delar mitt intresse för styrketräning som skulle vilja gå lite längre och ha ett liknande mål med träningen. Min dröm är att kunna ställa upp i någon tävling inom body fitness eller athletic fitness (lucia pokalen kanske...) Jag tränar nu på SATS i Täby samt ett litet gym i Vallentuna. Det blir styrketräning 3 dagar i veckan och spinning 2 samt promenader. Jag skulle vilja komma igång med en ordentlig deff men behöver inspiration inom både mat och träning... En träningskompis vore inte helt fel :)

User micke.lonn

Page_code

Document Written 15 October 2005 17:44
7270 From: Stockholm
Posts: 42
member: 7270
Jaha så jag duger inte alltså. ;)

Deleted user

Page_code

Document Written 18 October 2005 6:04
Jo, du duger Micke om man bara vill bygga muskler med killar :)

Deleted user

Page_code

Document Written 18 October 2005 6:08
Vad kul att du har samma mål med träningen som jag! Skulle vara kul att se hur du tränar, lägger till dig som träningskompis och ser om jag blir accepterad :) Hur gör du med konditionen och promenader? Jag har svårt att ta mig upp och gå så här tidigt på morgonen och nu när det är kallt... Jag har tyvärr bara kort på SATS Täby, men om du vill komma dit någon gång skulle det vara jätte kul att träna tillsammans!

User jonaldawg

Page_code

Document Written 19 October 2005 0:29
8405 From: Uppsala
Posts: 9
member: 8405
Äh, fega inte - kör styrketräning fyra, fem gånger i veckan! Kör du hårt så kommer du att se mycket bättre resultat på både muskler och fettförbränning, promise! :)

User micke.lonn

Page_code

Document Written 19 October 2005 20:23
7270 From: Stockholm
Posts: 42
member: 7270
jonaldawgÄh, fega inte - kör styrketräning fyra, fem gånger i veckan! Kör du hårt så kommer du att se mycket bättre resultat på både muskler och fettförbränning, promise! :)
Muskler är INTE hennes problem. Hon har en grym genetik och så lyfter hon i många fall som några av de mindre grabbarna på gymmet. :D Och det är just 4 ggr i veckan hon kört. Vet inte, du kanske ville svara själv eller Johanna? :o

Deleted user

Page_code

Document Written 20 October 2005 20:29
Tack Micke ;) Som sagt det är inte musklerna som är problemet, jag vill ha mindre underhudsfett och på så vis syns musklerna mer. Detta kommer jag inte uppnå genom att fortsätta köra styrketräning med alla killarna på gymmet 4-5 gånger i veckan. Behöver lite variation och någon med liknande problem och målsättning!

User_female Lindzan

Page_code

Document Written 21 October 2005 8:14
3459 From: Malmö
Posts: 85
member: 3459
Försöker själv få lite mer muskler och lite mindre underhudsfett så det syns, men har tappat lite insperation och diciplin.... kul att det finns några andra med samma mål, så jag är lite nyfiken på hur ni tränar! Tips?

Deleted user

Page_code

Document Written 21 October 2005 8:47
Jag tränar 3 timmar styrketräning (hela kroppen) och 5 timmar konditionsträning (löpning+cykel) / vecka. Jag äter endast enligt Harris&Benedict-ekvationen + 200 kalorier på vardagarna och sedan lite mer fritt på helgerna. Jag går dock ner cirka ½ kilo per vecka på denna nivån. Så om ett par veckor skall jag nog lägga till ytterligare 200 kalorier för att låt koppen vänja sig. Jag ligger ofta på kolhydrater 55/protein25/fett20 även om jag alltid försöker få upp proteinet så mycket som möjligt. Men det är svårt när man inte har några gainers utan bara vanlig mat. Just nu utvecklas kroppen helt i den riktining jag vill. Senaste impendansmätningen jag gjorde i början av augusti hamnde jag på 12%. Jag skall göra nästa mätning om 2 månader och då får vi se om jag tänkt helt tokigt eller om det blir bra resultat.

Deleted user

Page_code

Document Written 22 October 2005 10:29
LindzanFörsöker själv få lite mer muskler och lite mindre underhudsfett så det syns, men har tappat lite insperation och diciplin.... kul att det finns några andra med samma mål, så jag är lite nyfiken på hur ni tränar! Tips?
Kul med lite andra tjejer här som gillar att träna mycket och styrketräning :) Bland mina vänner anses det som lite för mycket att träna 5g per vecka (en hel del styrketräning). Man blir klassad som galen :eek: Mitt nya träningschema ser ut som följer: Måndag: Cardioträning 10-15min. Spinning 45min Tisdag: Uppvärmning cykla 10 min. Styrketräning bröst + mage ca 45min Onsdag: Spinning 60min. Styrketräning ben + rumpa ca 40min Torsdag: Cardio + rodd + trappmaskin 30min. Styrketräning bicep + rygg ca 45 min Fredag: Uppvärmning cykla 10 min. Styrketräning tricep + axlar ca 45 min Helgen: en vilodag och morgon/kvällspromenader Jag äter dock inte helt optimalt då jag älskar mat. Skulle inte klara mig på en massa keso, kesella och tonfisk i vatten hela dagarna.. Vad tror ni om upplägget, vad kan jag förbättra? PS Har varit inne och tittat lite på ditt upplägg Hanna och du är ju hur duktig som helst, hur hinner du med? DS

User_female KYRA

Page_code

Document Written 22 October 2005 14:29
6953 From: Göteborg
Posts: 97
member: 6953
Jag delar dina intressen, men har inte heller lyckats hitta någon träningskompis... I för sig spelar jag basket... Men jag styrketränar och hänger en del på gymmet förutom med laget.. Helt själv, De flesta av "mina vardagrkompisar" sysslar med annat.. Och alla i laget, tycker att de redan tränar tillräckligt mycket.. Är det inte någon från Helsingborg här? Som är en träningsnarkoman? :D

User_female Lindzan

Page_code

Document Written 23 October 2005 17:42
3459 From: Malmö
Posts: 85
member: 3459
johanna.mangsboKul med lite andra tjejer här som gillar att träna mycket och styrketräning :) Bland mina vänner anses det som lite för mycket att träna 5g per vecka (en hel del styrketräning). Man blir klassad som galen :eek: Mitt nya träningschema ser ut som följer: Måndag: Cardioträning 10-15min. Spinning 45min Tisdag: Uppvärmning cykla 10 min. Styrketräning bröst + mage ca 45min Onsdag: Spinning 60min. Styrketräning ben + rumpa ca 40min Torsdag: Cardio + rodd + trappmaskin 30min. Styrketräning bicep + rygg ca 45 min Fredag: Uppvärmning cykla 10 min. Styrketräning tricep + axlar ca 45 min Helgen: en vilodag och morgon/kvällspromenader DS
Kör väl något liknande, vill gärna också ha kommentarer: Måndag: Spinning 55min Tisdag: Styrketräning bröst/rygg/biceps/triceps ca 35 min + 10 cykling Onsdag: Spinning 40 min. Core 30 min + box 60 min (inte så jobbigt för mig dock) Torsdag: Styrketräning ben/rumpa/vader/mage ca 30 min + 10 min uppvärmning Fredag: Spinning 30 min. Core 30 min Helgen: Vila och någon promenad. Spinningen. coren och boxen instruerar jag själv, så jag tar ju inte i för fullt... Detta är vad som brukar vara en "normal" vecka. Ibland kör jag hela kroppen i styrketräningen om jag har tid... Vissa veckor lägger jag till ett spinningpass eller försöker komma ut i jogging spåret.... Tips på förbättring? Vill gärna få lite mer styrka och lite bättre kondition.

Deleted user

Page_code

Document Written 25 October 2005 20:44
Intressant att se hur andra tränar. Jag har tränat styrketräning hemma i ca 4 år. Började på gym i våras, med pojkvännen som pt. Tränar igenom kroppen på 3 dagar, fast kör minst fyra dagar i veckan. Schemat ser ut så här: Dag 1 Bröst, triceps & kondition Dag 2 Rygg, biceps & kondition ELLER mage Dag 3 Ben, axlar & mage Passen blir på ca 90 min, ibland kortare beroende på hur man jobbar. Kul att se hur man utvecklas.....fyller nitiskt i min träningsdagbok!!! //Poughkeepsie

    AddthisShare   FeedRSS feed