Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Styrketräning

PT

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisShare   FeedRSS feed

User_female proffe

Page_code

Document PT Written 6 May 2011 11:02
Picture?wi From: Vetlanda
Posts: 7
member: 28680

Tjena! Jag känner att jag är kört fast lite i min styrketräning/träning och funderar på att skaffa en PT. Nån som har erfarenhet av detta. Hur mycket brukar det kosta, hur ofta tränar man tillsammans, tränar man själv och träffas nån gång ibland eller hur funkar det?

Deleted user

Page_code

Document Re: PT Written 6 May 2011 19:03

Är själv PT så kan nog svara på din fråga ;)

 

En pt kostar allt från 500-1000 kr i timmen. Blir oftare billigare i timpris desto fler gånger du köper. Sen beror allt det andra på vad du som kund har för mål och hur målmedveten du är och i vilket stadium du är i. Många jag tränar har jag en gång i veckan i 10 veckor. Vissa har man dock 2-4 gånger i veckan då de känner de får ut mer.

User_female mini_75

Page_code

Document Re: PT Written 11 May 2011 15:25
Picture?wid From: Lysekil
Posts: 12
member: 13489

Jag köpte ett paket med 4 gånger (minns inte vad det kostade, ca 1500:-) under en 3 månaders period.

Första gången så var det vägning, mätning samt styrke- och konditionstester. Gick sedan igenom dem och vad jag hade för mål.

Andra gången fick jag ett träningsprogram som vi gick igenom tillsammans och även kostråd. Min PT fanns alltid i gymmet så jag kunde alltid ställa frågor under tiden jag tränade.

Tredje gången var efter ungefär halva tiden (1,5 månad) då vi gick igenom vad som fungerat och inte, uppdaterade träningsprogram och kostråd och gick igenom nya programmet.

Sista gången var det uppföljning med allt vi gjorde första gången, vägning, mätning samt styrke och konditionstester.

För mig fungerade detta superbra. Jag fick ett tränings- och kostprogram avsett och anpassat för mig och för att jag skulle nå mina mål. Inte så dyrt eftersom jag tränade själv största delen av tiden. Motiverad eftersom det skulle göras tester efter 3 månader för att följa upp.


    AddthisShare   FeedRSS feed