Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Styrketräning

kraftiga vader

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisShare   FeedRSS feed

User_female ciavan

Page_code

Document kraftiga vader Written 9 April 2005 9:34
No_medium_image From: Stockholm
Posts: 3
member: 6220
Jag har ganska kraftiga vader, inte feta utan musklade, jag tror att det beror på att jag går väldigt mycket och att jag rider. Nu har jag tränat styrketräning ett tag, i och för sig har de inte blivit större av träningen, men jag vill att de ska bli mindre. Hur?

User_female Tinus

Page_code

Document Kanske Written 9 April 2005 10:26
6174 From: Tingsryd
Posts: 1
member: 6174
Hej hej!!! Tror att det handlar om att du har anlag för att lätt bygga vadmusklen. Jag har ridit i 15år o tävlat på ganska hög nivå och har världens tunnaste vader.... vad jag kan märka är att vaderna svullnar vid löpning så jag knappt kommer i mina läderstövlar. Men av ridningen brukar de inte bli så tjocka snarare långa och smala... Kolla Malin Baryard :D

Deleted user

Page_code

Document Written 9 April 2005 16:10
ciavanJag har ganska kraftiga vader, inte feta utan musklade?
Aaaaavundsjuk! :( F.ö. brukar kvinnor av någon anledning ha lättare att bygga just vadmuskler. Jag har läst det någonstans, men jag vet inte varför det är så. -Peter

User_female etan

Page_code

Document Written 9 April 2005 16:39
5565 From: Skövde
Posts: 12
member: 5565
FragileAaaaavundsjuk! :(
Vill du byta med mig? ;/

Deleted user

Page_code

Document Written 9 April 2005 18:38
etanVill du byta med mig? ;/
;)

User nost

Page_code

Document Written 11 April 2005 8:05
6244 From: Karlstad
Posts: 4
member: 6244
bara att gratulera. Det brukar vara svåraste muskelgruppen att få volym på. Under Arnolds storhetstid, valde han att medvetet gå omkring i för korta byxor så att vaderna syntes. Det såg otroligt löjligt ut, men det hjälpte honom att alltid tänka på sin sämsta muskelgrupp som han behövde få större. Tror inte det finns något du kan göra för att få dem mindre, men du kan få dem att verka mindre genom att träna upp övriga benen. På samma sätt som kroppsbyggare ibland undviker träna underarmar för att överarmarna ska upplevas större. Annars låter högrepetitionsträning som modellen för dina vader, för att undvika bygga "bulliga" vader med hjälp av tung explosiv träning.

Deleted user

Page_code

Document Written 26 May 2005 8:11
Jag tillhör också dem som har genetiskt starka vader (jag är 169 lång och mäter 40.5 över vaderna) som blivit ännu mer påbyggda av att jag har 2,5 kilometer med 100 meter höjdskillnad hem från bussen under 12 års skolgång. Jag tränar aldrig vaderna, och tillhör också gruppen som gärna hade sett dem minska eftersom det är jobbigt med jeans och så... men morsan som också har dem är nu över 60 och tränar i princip ingenting förutom lite dammsugning ett par gånger i månaden. Och hon har fortfarande kvar sina vader så jag har ganska mycket gett upp om mina också. De får vara där de är helt enkelt. Allmänt råd om träning. Försök att släppa helheten i alla fall under 6 månaders intervaller. Det är mycket roligare att se enskilda kroppsdelar öka mätbart och sedan gå över till att fokusera på nästa än att kroppen sakta, sakta växer i allmänhet.

Deleted user

Page_code

Document Written 26 May 2005 15:14
CremytosAllmänt råd om träning. Försök att släppa helheten i alla fall under 6 månaders intervaller. Det är mycket roligare att se enskilda kroppsdelar öka mätbart och sedan gå över till att fokusera på nästa än att kroppen sakta, sakta växer i allmänhet.
Nja... Okej om man har diciplin nog att komma ifatt med resten, men hur troligt är det för den vanlige motionären? Har du någon gång sett unga (eller inte fullt så unga) grabbar fokusera på bänkpress? De brukar ha mycket välutvecklade bröstmuskler och underdimensionerade ryggar, vilket ger en ganska Quasimodo-liknande kutrygg. Symetri är A och O! Basta! Appropå stora vader: När Kajsa Bergkvist var som värst hadde hennes vader större omkrets än hennes lår. :) Men så var hon bäst också. -Peter

User_female Artemis

Page_code

Document Written 27 May 2005 11:19
No_medium_image From: Örebro
Posts: 5
member: 6679
Då kanske det är dags för oss "storvadade" att testa höjdhopp då. (Jag kanske bär på en "dold" talang =)) Jag har också megavader och i övrigt typ inga muskler alls att tala om. Men om ihåg att strecha dem ordentligt annars får man lätt ont. De trycker tydligen på något ben eller hur det nu var, när de blir så här stora.

Deleted user

Page_code

Document Written 30 May 2005 13:15
Jag hade mycket problem med det vid löpning och långa promenader. Men sedan jag började med Knäböj (Squats) med rejält låga hukningar så har detta helt försvunnit. Det stretchar ut benen ordentligt. Om ni vid träningen är trogna anhängare av Olympiskt utförande och inte vill komprimera denna. Kör ett extra pass sista med lättare vikter för extra stretch.

User_female Giele

Page_code

Document Written 8 August 2005 23:35
7457 From: Östersund
Posts: 7
member: 7457
FragileNja... Okej om man har diciplin nog att komma ifatt med resten, men hur troligt är det för den vanlige motionären? Har du någon gång sett unga (eller inte fullt så unga) grabbar fokusera på bänkpress? De brukar ha mycket välutvecklade bröstmuskler och underdimensionerade ryggar, vilket ger en ganska Quasimodo-liknande kutrygg. Symetri är A och O! Basta! Appropå stora vader: När Kajsa Bergkvist var som värst hadde hennes vader större omkrets än hennes lår. :) Men så var hon bäst också. -Peter
Apprå på kajsa bergqvist vader så är väl hennes ben så smala att de stackars vaderna helt enkelt är som dom ska. :D

User SockerConny

Page_code

Document Written 10 August 2005 21:08
7526 From: Linköping
Posts: 13
member: 7526
Du kan inte direkt få dem mindre men låt bara bli att träna dem på gym. Enda lösningen är att inte träna dem mer än den träning vaderna får när du går och rider. MVH SockerConny :)

    AddthisShare   FeedRSS feed