Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Styrketräning

Bröst smärtor

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisShare   FeedRSS feed

User RogerTheMan

Page_code

Document Bröst smärtor Written 13 March 2010 18:19
No_medium_image From: Timmersdala
Posts: 5
member: 51449

Tjenare folk.

 Jag har haft stora problem med träningen då jag fått smärtor i bröstet i samband med intensiv träning. Tex löpning eller väldigt intensiva syrkepass. Smärtan kommer när jag andas in och är en huggande smärta misstänker jag.

Jag blev orolig och gick till en läkare och han trodde att det var överansträngning i bröst muskelaturen. Men det konstiga är att smärtan oftast kommer i samband med 1 mila löpningar eller intensiva löp pass. Nu har jag haft två veckors vila samt gått upp två kilo. Tränade ett väldigt lätt ryggpass i dag och kände efter passet en mycket svag smärta kommandes. Jag börjar bli desperat.

Vad ska jag göra, läkaren menar att det inte har med hjärta eller lungor att göra, jag behöver hjälp kan inte träna lider av trisdess och kan inte hålla vikten. HJÄLP mig snälla någon vad ska jag göra.

User thokri5

Page_code

Document Re: Bröst smärtor Written 30 March 2010 1:15
37329 From: Luleå
Posts: 17
member: 37329

Jag led av liknande besvär som du beskriver men den läkare jag gick till påstod att det berodde på låsningar i inre ryggmuskulaturen och gick att lösa med mer fokus på ryggträningen. Jag började köra mer intensiva ryggpass med fyra-fem övningar/gång. Mark eller frivändning som basövning och komplement till det. Men man kan ju knappast rekommendera tung träning om du fått rådet till vila. Har du testat sjukgymnast eller sjukvård riktad till idrottare?


    AddthisShare   FeedRSS feed