Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
15399
  • Pages

  • No pages

Trotter Link Blog

KvinnaTrotter Princess, 51year , Malmö, Sweden

Trotter's Blog

Guldmedlem

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nu gav jag upp och payade in till shapelink. Why? Egentligen? Varför vill man blogga om sin träning? Hade det inte räckt med den bra träningsdagboken?

 Sucka. *ler* Nu är jag i alla fall guldis och kan skriva hur mycket jag vill. 

 Träningen denna veckanblev inte som planerat. Men, något jag lärt mig är att jag måste vara lite flexibel. Eftersom det kräver en del planering att få in arbete, träning av 2 hundar samt träning av sig själv på 24 timmar så räcker det med att det händer minsta lilla utöver det planlagda för att schemat ska falera. Och då måste man planera om.

 Precis så blev det denna veckan. Det blev endel träning, men inte i den mängd jag tänkt. Och det är alltid konditionsträningen som stryks. :/ 

 Får se hur nästa vecka blir,om min planerade träning kan hålla. Veckan efter det är ju "vilovecka", det vill säga bara lättare träning. Hade tänkt mig lite simning, kanske ett eller två pass cirkelträning på gymet... Svårt att träna "lätt". :)

 Annars känns träningen bra. Det roligaste är att min fot/mitt ben verkar hålla. Vågar knappt tro på det. Mycket har jag att tacka min gamla pulsklocka för. Nu när jag började träna igen så har jag sagt att jag INTE ska köra som hårdast på löpträningen.Måste få stärka mina leder och liknande först. Det vill säga de pass jag springer, springer jag sjuuuukt långsamt. (Pulsklockan håller mig i örat)Intervallpassen görs mycket på crossen, cykeln eller liknande. Något enstaka löpintervall har det blivit. 

 Styrkan känns väl sådär. Tycker inte jag kommit nämnvärt framåt. Tror jag måste ta fram mina gamla lappar och fylla i vad jag tar för vikter - annars blir det lätt att man inte ser förändringen. Bänkpressen hade jag satt som mål att jag skulle göra 42.5 kg (6x3) i slutet av månaden. Förra gången gjorde jag det.Idag körde jag bänken efter jag gjort dips och då gjorde jag bara 3 reps x 4 set . :( Är ju egentligen inget konstigt - men sånt kan ändå sätta sig på mig. (när jag dessutom gjorde 50 i bänk i höstas känns det lite trist att man tappat...)

 Chinsen...aaahhh! Hade sagt jag skulle göra åtminstone en själv utan assistans i slutet av månaden :) (Gjorde 3 i höstas) Vi får väl se imorgon hur det går. Hehehe. Låter kanske märkligt att jag inte kan göra chins eftersom jag inte är supersvag, men jag har alltid haft svårt för dem. Dessutom väger jag 74 friska kilo. ...;)

 På återhörande.

 

 
Written 875 weeks ago
13193 875 weeks ago

Allinka

Välkommen som bloggare!!
15399 875 weeks ago

Trotter

Tack :)