Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sweden

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Vad säger man?

AddthisShare   FeedRSS feed  

Veckan började bra, helt enligt planen. Bra kost, promenader till och från jobbet och zumba i tisdags. Jag hade tappat en del kondis, men det hade jag ju räknat med. Var iaf jättekul att vara igång igen. :-)

Igår när jag kollade på Biggest loser, så fick jag helt plötsligt ont i ena foten, på sidorna av hälen liksom. I morse kändes det bättre, så det blev promenad till jobbet igen. Under dagen blev det värre och jag funderade på om jag skulle kunna ta mig hem till fots. Det blev så, men var antagligen korkat för när jag kom hem kunde jag knappt stödja på foten. Nu efter Voltaren och vila känns det bättre, men det får nog bli till att ta det lugnt ett tag framöver. Kanske simma?

Pga av detta avbokade jag knällens planerade power-pass. Inte alls kul, men vad gör man?

Kosten har det iaf gått bra med, förutom idag när vi hade arbetslunch hemma hos en jobbarkompis. Blev en del gott att äta, men det känns ändå helt OK. Magen har inte protesterat hittills så det gick nog bra. Skönt! :-)

 
Written 641 weeks ago
46116 641 weeks ago

JessicaW

Vad trist med foten! Känns den bättre nu? Det är fruktansvärt frustrerande när kroppen krånglar, särskilt när motivationen är hög. Men, det är bara att acceptera att det är så det blir ibland, och det verkar du ju gjort. :) Vad roligt att det har gått bra med kosten!! Totalt sett verkar det ju gått bra ändå, eller hur?
31850 640 weeks ago

proppan2

Jessica: Tack! Foten mår bättre nu. Mer info kommer strax i nytt blogginlägg. :-)