Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sweden

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Sanningens ögonblick

AddthisShare   FeedRSS feed  

Den här veckan var tanken att jag skulle börja träna igen. Det har väl gått sisådär. Inga riktiga träningspass men några promenader har det blivit i alla fall. Bättre än inget, men inte tillräckligt bra...

Igår skulle måttband och våg visa vad som hänt under drygt 2 månader utan träning och med helt fel kost. Blev faktiskt glatt överraskad... Hade bara ökat 2,2 kg i vikt. Midje- och rumpmått hade ökat med 3 cm vardera. Visst, det är väl inget jag är nöjd med, men det är ändå mycket bättre än jag kunde tro.

Nu ikväll är jag i alla fall riktigt motiverad till att gå tillbaka till mina vanliga kost igen. Har vansinnigt ont i magen, så nu får det definitivt bli kolhydratfattigt igen.

 
Written 644 weeks ago
31850 644 weeks ago

proppan2

Torpabo: Ja, man är bra konstig. Samtidigt blir ju det där "förbjudna" så gott när man väl äter det. Idag har jag iaf ätit en bra frukost och det känns som en bra start. :-)
42728 644 weeks ago

aCookie

Apropå kost så kan jag varmt rekommendera Sanna Ehrdin, som skrivit en bok "Sannas Kokbok". Hon är immunolog och forskar på mat som är antiinflamatorisk. Boken är dessutom billig:-) Mycket tänkvärt om mat och bra tips på olika recept.
31850 644 weeks ago

proppan2

aCookie: Tack! Alltid bra med tips. :-)