Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Pjodde Link Blog

ManPeter Bengtslin, 47year , Lund, Sweden

Peters blogg

Simning, löpning, cykling och annat skoj

Vätternrundan 2010

AddthisShare   FeedRSS feed  

Efter att har pratat lite med Göran på forumet angående en grupp till Vätternrundan 2010 har jag blivit sugen på att ställa upp och cykla. Vi pratade om att leta upp folk som är sugna på att starta tidigt med målsättning att klara det under tio timmar. Fördelarna som jag ser det med att starta tidigt är större än nackdelarna. Min uppfattning är fördelarna:
Mindre vind
Mindre trafik på vägarna
Färre cyklister i depåer


Nackdelen är väl att det är färre cyklister som håller hög hastighet som man kan få hjälp av. Men skapar man en egen grupp kan man få alla fördelar och undvika nackdelen.


Hur många finns det här som är intresserade av att hänga på?


EDIT:
Har skapat en Grupp så vi kan se hur många som är intresserade.

 
Written 768 weeks ago
16376 768 weeks ago

Pjodde

Jag tror nog att du fixar 10 timmar på din första runda Göran om du tränar tillräckligt. Min målsättning med årets runda var 12 timmar och jag kom i mål på 11:10 och då hade jag inte mer än 120 mil i benen innan start. Med en större grupp som kunnat hjälpa till och dra och fler långpass i benen innan hade vi nog kunnat kapa en hel del tid.
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 768 weeks ago

Linda Granath

Jag tycker som Pjodde. Alla i gruppen bör ha ambitionen och en rimlig chans att fixa tidsmålet, annars blir det ingen bra grupp. Jag önskar er lycka till, men håler mig själv till sub 12.
39858 768 weeks ago

Göran44

Japp jag är inte orolig sub 10h är målet och jag viker inte ner mig i första taget och jag har tränat för det när vi står på start i motala var så säker =)