Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Pjodde Link Blog

ManPeter Bengtslin, 47year , Lund, Sweden

Peters blogg

Simning, löpning, cykling och annat skoj

Spinningdistans

AddthisShare   FeedRSS feed  

Igår återvände jag till Gerdahallen för att köra ett spinningpass. Det stod spinningdistans på schemat för dagen vilket passade mig bra eftersom det ska efterlikna landsvägcykling och det är det jag gillar bäst. Det betyder att det inte var så intervallbetonat som de spinningpass jag varit på tidigare utan det var längre och mindre intensiva block och delar. I den längsta stående backen tänkte jag mig tillbaka till uppförsbackarna efter Jönköping upp mot Habo... Det kändes mycket bra att röra på sig och det var riktigt länge sedan jag var så svettig.


Med tanke på Hildas blogginlägg häromdagen angånde Vättern har jag ändrat lite i gruppen som vi skapat för att cykla Vättern med tidig start. Eftersom intresset verkar vara stort för att cykla tidigt är alla välkommna i gruppen och diskussionerna istället kanske ska hållas där så man inte råkar missa något. Sen utifrån intresset och kapaciteten hos vi som ska cykla skapar vi grupper med olika målsättningar för rundan.

 
Written 764 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 764 weeks ago

Linda Granath

Vad skönt att du tycker lika dant. Finns det någon som vet om det skulle vara effektivt och energisnålt på något sätt att stå som man "ska" göra på soinningen när man cyklar ute?
Pictu 764 weeks ago

Lampfot

Spinning brukar väl, som de flesta gymklasser, ha som mål att det ska vara så jobbigt som möjligt och ge så mycket träning som möjligt. Tror att man står så långt bak bara för att det SKA vara jobbigare...?
28832 764 weeks ago

HildaRalsmark

SpinDistans passet gick jag nästan på igår, men hann tyvärr inte. Det får bli en annan gång för det låter bra =). Bra att du ändrade gruppen!