Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Pjodde Link Blog

ManPeter Bengtslin, 47year , Lund, Sweden

Peters blogg

Simning, löpning, cykling och annat skoj

Anmälningar

AddthisShare   FeedRSS feed  

Idag blev jag anmäld till två löpartävlingar 2010. Först ut är Luxemburg maraton den 15 maj. Förra årets ställde jag upp i loppet men hade drabbats av knäproblem tidigare under våren och kunde inte genomföra alla 42 km utan det blev endast 21 km den gången. Men om ett halvår ska jag ta min revansch, då ska jag avverka hela loppet. Ska bli skoj! Fyra veckor efter Luxemburg ska jag skeppas över Öresund och springa tillbaka, Broloppet går av stapeln den 12 juni. Vi är några stycken från jobbet som ska springa och företaget sponsrar med startavgiften. Även detta ska bli kul, men detta lopp känns det som om det är mer prestige i och man vill inte komma sist framförallt vill jag slå chefen.


Målsättningarna med dessa loppen är som det känns just nu under 5 timmar gärna ner mot 4:30 på maran och 1:50 på halvmaran över bron men det är en lång väg dit. Får jag vara frisk och hel under våren ska det vara rimliga målsättningar tycker jag.

 
Written 753 weeks ago
35388 753 weeks ago

Marcus74

Bra med träningsmål. Just anmälningar triggar igång träningen. Jag tror inte jag hade tränat nu om inte jag hade genomfört alla (så himla många är det inte, haha) dessa tävlingar och inte har några tävlingar man är anmäld till. Tävlingarna handlar inte bara om att vinna eller att visa upp ngt utan det är så pass mkt mer än så, iaf för mig. För mig är det vägen dit som är det viktiga och det sociala runt omkring en tävling. Oj, nu babblar jag på o har nästan tappat röda tråden i min kommentar. Det jag ville säga är att jag tycker du har rätt taktik!
6061 753 weeks ago

HakanLarsson

Grejt! Luxmaran är som sagt bizarrt jobbig!
16376 753 weeks ago

Pjodde

Jo det är bra motivationshöjare med att anmäla sig till olika lopp, för det är som du skriver Marcus det är resan fram till loppet som är roligast men även loppen har sin charm.