Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Tvåhundringar

AddthisShare   FeedRSS feed  

Satt på jobbet i godan ro och skulle precis förbereda mig på dagens distanspass, vilket vi normalt gör på tisdagar. Träna på arbetstid, gött! Hur som helst så kollar jag mailen och har fått nytt mail från löparchefen, Rudi. Han sa att vi ska springa på bana istället. Tvåhundringar.


Ajdå, jag hade visst fel skor med mig och dessutom något seg efter gårdagens kanondistans. Men det var bara att hugga in. Värma upp och sedan sikta på 200 m. Han snackade om 25 st med 70 sek vila och löptid mellan 34-38 sek.


Shit!


Första gick på knappa 39, för långsamt. Hur ska jag då klara 24 intervaller med något högre hastighet. Fick lov att sänka hastigheten till 40 sek och vika mig dubbel efter varje intervall. Jag gav mig efter 13 och var väldigt nöjd med detta. Chefen själv sprang 19 intervaller. Nästa gång är jag med till 19!


Märkte att speeden inte riktigt fanns där. Säkert kombination av flera faktorer, men främst att jag knappt tränat sprint sedan septemer och dels gårdagens distanspass.


Känner mig mäkta nöjd just nu trots allt. Lite speed i benen kan inte skada inför den riktiga utmaningen. Får se om jag märker av något den närmaste tiden. Hoppas det!


Blev ett tråkigt inlägg om intervaller, men jag är nöjd med dagen och återkommer senare med roligare inlägg. Har ett på G när det gäller folkhälsa. Mer om det senare.


Keep on running!

 
Written 681 weeks ago