Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Sverige knackar på

AddthisShare   FeedRSS feed  

Mitt upp i förberedelserna inför Sverige-resan imorgon så gav jag mig ut på ett löppass. Hade en så här dag när jag verkligen inte ville springa. Känns som om det var väldigt länge sedan jag kände så, men idag var en sån dag. Pressade mig ändå ut för en runda. Kombinationen inte vilja springa + långpass går inte riktigt ihop. speciellt inte när magen säger stopp. Det blev 12,5 km istället. Känner mig trots allt nöjd. Avbröt passet efter lite drygt halva, men tror att det var vettigt. Hade nog mest sett ut som en snöboll annars. Vit och vaggande.


Imorgon blir det hemresa till Sverige. Har bokat upp mig på kurs till helgen och sedan väntar några lediga Stockholmsdagar innan jag åker ner på nästa eximination, i Kalmar nästa helg. Blir en spännande vecka med många nya möten och minnen att ta med sig. Det jag längtar till allra mest är förstås att träffa min flickvän igen. Var vid påsken sist. Galet att vara på avstånd såhär. Jaja, det är över i mitten av augusti, tills dess står jag ut.


Får se vad Sverige har att erbjuda i löpväg. Med lite flax så hinner jag med att utforska både Kalmar, Västervik och mer av Stockholm under veckans gång. Har checkat av stora delar av Nacka, så jag börjar fundera mer centralt. Är vid Hammarby sjöstad och nosar på mina rundor nu, men måste kanske ta bussen in till slussen för att det ska blir en riktigt city-tur. Är det något som kan tipsa om fina, lättsprunga rundor i city? Kanske något ställe där man kan låna ett omklädningsrum och dusch med, utan att vara medlem? Tack :)

 
Written 678 weeks ago