Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Sol, vind och vatten

AddthisShare   FeedRSS feed  

Ber om ursäkt för den sällsynt dåliga uppdateringen på slutet. Det beror på två saker. 1) Jag har inte sprungit så många pass, vilket i sin tur beror på två saker. 1) Jag hade vilovecka förra veckan 2) Jag har haft några tunga resdagar, både förra veckan och den här. Där försvann träningsdagar, men som tur var så hade jag planerat hyfsat efter det.


De sista dygnen har varit väldigt händelserika. Det började med att jag klev upp när tuppen gal igår morse. Gröt, packa det sista, fixa lagomt ledig, lagomt stilig look och sedan sätta sig i bilen i närmare 4 h. Grillad av tre trevliga kvinnor i över en timme för att avsluta sejouren med panerad fisk på bryggan i solskenet. Fyra timmar tillbaka till Nacka, ytterligare en timme för att ta sig genom city upp till Arlanda, flyg till Oslo, ut med väskan, genom tullen, in med väskan igen och nästa plan upp till Tromsö. Landar strax innan midnatt i snökaos, slumrar till under ca 3 h på en bänk med handbagaget som kudde, vaknar av säkerhetsmeddelande kl 04.00, stiger upp, in-checkning på nytt, några koppar kaffe, landar i Lakselv, väskan är borta, går till jobbet, utbildning fram till 17, paus i mitten för norsk lunch (smörgåsar) och till råga på allt blåser det över 10 sekundmeter.


Snacka om att ge sig själv dåliga förutsättningar för att prestera under löprundan. Men ack man jag bedrog mig. Trots kaos med vinden och munnen full med grus, så landande svängen på 5:03-tempo. Undrar vad tusan det hade varit utan motvinden! Nu gjorde jag knappa 12 km på dryga 59 min. Känner mig ruskigt nöjd med detta. Hade förstås inte varit möjligt utan att min väska kom tillbaka. Tror att den fick några extra timmar i Tromsö...


Ska ladda på med riktig mat nu innan det är dax för välbehövlig natt och sömn. Skickar med ett av mina senaste nyförvärv, Asics 2160. Snacka om snygg sko! och skön är det också. Men det visste jag ju redan. Har nött ut några par under årens gång, dock mest svarta pga fotbollen. Känner att jag är lite mer färg än svart, så nu blev det en riktig party-springa-snabbt-sko.


Håll till godo, resten av nyförvärven presenteras inom kort på en blogg nära dig.

 

Attached images

Eddabde6ee75cda85e371a5853e13491
 
Written 681 weeks ago