Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Sköna maj

AddthisShare   FeedRSS feed  

Vaknar idag, första maj, till ett vinterklätt landskap. Det var inte någon löpare han där uppe tänkte på under natten när han fyrade loss denna salva. Som tur är har de sagt att de ska bli plusgrader idag, så man kan alltid hoppas att snön försvinner igen.


Har ju planerat långpass idag, så då vill jag inte plaska runt i vare sig snö eller slask. Torr, bar asfalt ska det vara just nu! Har reda accepterat att rundorna över 13 km här i Lakselv måste tillgodoses genom att 1) springa längs E6 och sedan vända efter halva sträckan, eller 2) springa flera varv runt om kvarteren.


Har börjat utkristalisera sig en slinga, men den har egentligen tre delslingor som jag kan välja på. Dessa delslingor kan man givetvis springa mer än en gång för att få upp distansen. Eftersom de är olika långa så går det ganska bra att anpassa det hela ändå. Men tråkigt är det. Samma sträcka varje gång. Eftersom mina pass varierar från fyra till åtta per vecka, så hinner jag se samma hus rätt många gånger under en veckas gång. Skönt då med bana, men snart är jag väl less på runt runt runt med. Slipper i alla fall samma hus.


Får avvakta lite med dagens pass. Hade ändå inte tänkt att springa förrän vid lunchtid, så jag hoppas att "han" har hjälpt mig lite på vägen tills dess! Kan han orsaka detta så borde han även kunna städa upp efter sig!

 

Attached images

7f435ed5edd6ea36e1d3925f54866b97
 
Written 680 weeks ago
Picture?wid 680 weeks ago

Grumsmoff

hehe ojoj i vilken del av sverige bor du här i soliga karlstad är det varmt och skönt
A7ubnswjq00gc4ko8csc 680 weeks ago

Ower

Just nu är det inte ens i Sverige jag håller till, utan i Lakselv, Norge. Kolla på google maps och du blir inte förvånad över snön :P