Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Sista riktiga passet

AddthisShare   FeedRSS feed  

Idag sprang jag mitt sista riktigt pass inför helgens utmaning. Kändes inte som ett riktigt pass. 6 km lugnt tempo. Hmm. Var så lätt i benen att jag bara ville riva av ytterligare en mil. Eller för den delet pressa upp tempot ca 1 min/km snabbare än vad jag sprang nu. Lyckades hålla igen. Tror att det är rätt modell inför lördag.


Har ända sedan kuvertet från DN Stockholm halvmaraton kommit hem i brevlådan, låtit den ligga på bordet. Läste självklart igenom den när jag fick den, men efter det så har den bara legat på bordet. Kände att det var dax att läsa idag igen. Fick reda på lite info. Skönt. Speciellt när det är första gången. Det jag är mest orolig för är kläder och värdesaker. Går att lämna in. Skönt. Men lappen, kvittot, man får, är den i papper eller plast? Känner inte att en papperslapp skulle klara mina 21 km. den kommer att vara dränkt av svett, var jag än förvarar den. Plast vore bättre. Kanske ska skita i att lämna in saker. Lämna dem hemma. Eller ta bilen in. Fast hur det var nu mer parkering?! Parkera 07.00 och sen röra mig med t-bana fram till loppet.


Start i näst sista startgrupp. 16.30. Beräknad målgång 18.15. Går säkert att följa via någon resultatservice längs vägen, startnummer 18310. Tror jag.


Ska riva av några korta stregringlopp imorgon, för att verkligen reta upp benen. Men det är inte ett riktigt pass. Det var det inte idag heller. På lördag, då är det ett riktigt pass!


God natt!

 
Written 661 weeks ago