Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Rekord x flera

AddthisShare   FeedRSS feed  

Glad påsk och god fortsättning eller vad man nu säger.


Har mest spenderat tiden i bilen. Över 30 timmar blev det totalt. Som tur var blev det stopp över natten i Umeå på vägen ner.


Nu har jag verkligen landat i Stockholm och då är det dax att vända upp mot norr och Lakselv igen. Har 4 månader kvar på kontraktet, så mycket grundträning ska jag hinna med där uppe. Har inte så mycket annat att göra på dagarna, förutom jobbet, så det ska nog gå bra.


I helgen blev det som jag tänkte mig med löpning både lördag och söndag runt om i Nacka. Först på lördagen tillsammans med min flickvän och schäfern, en lugn runda i Björkhagen och Hammarbyhöjden samt Nackareservatet. Intressanta områden, kan tänka mig bostad där i framtiden, men mycket hänger på jobbmarknaden.


Känner någon till ett sjukgymnastjobb i Stockholm till en ambitiös, löpningsintresserad man med påbörjad vidareutbildning i OMI. Är öppen för förslag när det gäller inriktning mm. Tack!


Igår fick jag istället lite tempo, trots att det var långpass. Har aldrig haft 5:18 /km i snittempo på långdistans tidigare. Nu närmar jag mig halvmaratiden! Över 100 min blev det och nästa 2 mil runt om i Nacka. Skönt! Rekord när det gäller tid, rekord när det gäller distans och rekord när det gäller värme för året!


Är förvånandsvärd pigg idag, men blev dock en lite ofrivillig vilodag. Tar igen det senare i veckan. Blir 6 pass den här veckan. Inleder med 2 vilodagar, så det blir dubbelpass till helgen. Nu ska det börja nötas mil!


Nu lockar sängen. Har en spännande dag framför mig imorgon.


Keep on running!

 
Written 682 weeks ago