Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Måluppdatering efter påsken

AddthisShare   FeedRSS feed  

Vägde in idag. Brukar göra det på måndagar, men eftersom det var min första riktiga arbetsdag efter påskhelgen idag, så blev det invägning idag istället. Trots stillasittande, färdkost från bensinstationer, mys i soffan och latte i solen så visade vågen -0,2 kg sedan sist. Det kan jag inte vara missnöjd över! Trodde med lätthet att jag gått upp ett kilo. Nu kan jag dessutom med lätthet avrunda till närmaste heltal, vilket blir 94 pannor! Snyggt!


Har en så skum känsla i kroppen idag. Det är måndag, eller fredag. Fast för mig är det måndag. Får jag sovmorgon imorgon då? Nja, då bra ska vi inte ha det. Blir med lätthet en morgonjogg. Tror dessutom att det blir intervaller av kvalitet på bana mot eftermiddagen, hänger lite på vädret. Annars blir det dubbelpass på söndag istället och långpass imorgon. Får se vad solen säger!


Blev ett distanspass idag. Börjar bra men avslutar lite tyngre. Vad det berodde på vill jag inte berätta pga eventuella känsliga läsare. Blev ändå nära 11 km på dryga 56, vilket motsvarade 5:10 min/km. Inte missnöjd med detta heller. Trodde med lätthet att jag tappade tempo på slutet, vilket jag gjorde, men till en nivå som ändå är godkänd idag. Har inte så många pass som gått snabbare, vilket fortsatt visar att jag är på rätt väg.


Ska bara tacka mina Asics 2160. Det är lätt att glömma bort sina löparskor när man nöter på dem dag ut och dag in. Det är inte förrän man byter till ett par nya som man märker hur dåliga de gamla egentligen var. Trodde med lätthet att det var moln jag sprang på stundtals, men när jag tittade ner så syntes bara mina grå/orangea Asics!


Med lätthet i sinnet!

 
Written 681 weeks ago